- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Pastanın içinden Ayberk mi çıkıyor anlamadım ben şimdi?![]()
![]()
Ben pastanın içinden neden çıkayım la. O pastayı direkt bitiririm, pasta falan kalmaz,pasta benim içimden çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pastanın içinden Ayberk mi çıkıyor anlamadım ben şimdi?![]()
![]()
Birden DANk etti kafama. Tamam SÖZ...
Ben sadece Arda ağabey'in mümkün olabiliyorsa isteğini dile getirdimDaha puanlarin hepsi gelmedi bakalim gelirse baslariz abi , 23:00 gec olmaz mi biraz abi
AhahahahhahBu beyan sonrası Erman (Temsili)
![]()
The Hobbit: The Battle Of Five Armies filminin 1080p BRRip düşmüş ortamlara hemen indiriverdim acımadım
O bozguncunun adının Yiğit olabilme ihtimali var mı?İster misin şimdi bozguncunun biri çıkıp, ''Iced Earth'' falan paylaşsınTüylerim ürperdi yeminle
![]()
İster misin şimdi bozguncunun biri çıkıp, ''Iced Earth'' falan paylaşsınTüylerim ürperdi yeminle
![]()
Silmarillion'u okudun mu?The Hobbit: The Battle Of Five Armies filminin 1080p BRRip düşmüş ortamlara hemen indiriverdim acımadımSonbahar gibi de Extended Edition çıkar mis gibi +45 dakika
![]()
Silmarillion'u okudun mu?
Yok okumadım Mehmet lakin methini çok duydum. Özellikle orta dünya tutkunları o kitaba kutsal kitap diyorlar onu biliyorumSilmarillion'u okudun mu?
Tam BPL adamı da işte kendi kendini harcıyor farkında değilBu adam çok şık soru soruyor vallahi![]()
Yok önce devam ettirir, akabinde şöyle yazar :
" Evet Blind Guardian ve Iron Maiden bayağı paylaştık şimdi de bir Iced Earth parçası geliyor![]()
Iced Earth - Böğüren Boğa
:H "
Yok okumadım Mehmet lakin methini çok duydum. Özellikle orta dünya tutkunları o kitaba kutsal kitap diyorlar onu biliyorum![]()
Fırsatım olduğunda ben de okumayı düşünüyorum.
Bir ara Serdar'ı neredeyse kafalayacaktı. Zor aldık ya la çocuğu elinden![]()