44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan'a hakaret etmek haddimize değil tabiki ,
şahsen Aslan'ı rakibemiz kedi lobisinin Boris Yeltsin'i olabilecek potansiyelde gördüğüm için ....

Lobimizin yüksek çıkarlarını ön planda tuttuğumdan mütevellit oyum Aslan'a olmuştur ,
bunun altında hakaret aramak anca kedi lobisi gibi elitist ve halkı aşağılayıp tepeden bakan demokrasi düşmanı otokratik teknokratik diktatöryalist bir lobinin yapacağı iştir ,,
devrin USSR 'si gibi olan kedi lobisinin RF'na dönüşüp çağa ayak uyduran bir hale getirecek kişi olacaktı Aslan kardeşimiz ama derin acımasız yaşlılar konseyi bu masum naif halkın gencine izin vermedi .

:cigara:

Monaco ve AZ sağolsun bugün o dediğin haricinde bir şey alamadım :) sistem oynasaydım alırdım 3-5 bir şeyler...

Tipik Türk futbolcusu açıklaması yapalım :D Önümüzdeki maçlara bakacağız :D Valencia nokta atışı oldu ama Monaco cidden bitirdi.

Lobimizin yüksek çıkarlarını ön planda tuttuğumdan mütevellit oyum Aslan'a olmuştur ,
bunun altında hakaret aramak anca kedi lobisi gibi elitist ve halkı aşağılayıp tepeden bakan demokrasi düşmanı otokratik teknokratik diktatöryalist bir lobinin yapacağı iştir ,,
devrin USSR 'si gibi olan kedi lobisinin RF'na dönüşüp çağa ayak uyduran bir hale getirecek kişi olacaktı Aslan kardeşimiz ama derin acımasız yaşlılar konseyi bu masum naif halkın gencine izin vermedi .

:cigara:
RF'de ne çağa ayak uydurdu ya :D hele hele 91-94 arası yaşanan rezilliklere hiç değinmiyorum bile... Anlaşılan kıymetli lobimize reva gördüğün şey bu.

Son düzenleme:
Yokluğumda yarışma düzenliyormuşsunuz neredeyse :D

Aklıma çok sevdiğim şarkılar gelmeye başladı. Forum nasıl karşılar bilemiyorum ama umarım harcanmazlar.

Maya tutarsa üst üste 2-3 yarışma bile kazanabilirim. Ama batabiliriz de.

Murat Kayanda doğru yolu bulmuştur arkadaşlar. Açıkcası ben Murat ağabeyin bu açıklamalarından sonra Arda ağabeyin istifa edeceğine gönülden inanıyorum. Ama artık iş işten geçti. Asla kabul etmem Kedi lobisi başkanlığını.

29. yarışmada şampiyon olduğumdan beri ilk 3'e girememişim. 45. yarışmada eski günlere dönmek adına sağlam şarkıları listeme aldım. Artık kazanmanın vakti geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Murat Kayanda doğru yolu bulmuştur arkadaşlar. Açıkcası ben Murat ağabeyin bu açıklamalarından sonra Arda ağabeyin istifa edeceğine gönülden inanıyorum. Ama artık iş işten geçti. Asla kabul etmem Kedi lobisi başkanlığını.

Ben istifa edersem, benim işaret edeceğim isim Kedi Lobisi Başkanlığına seçilir zaten Aslan' cım. O da sen olmazsın :D

Gönlümden geçen Tolga' dır. Genç, dinamik ve başarılı :)

29. yarışmada şampiyon olduğumdan beri ilk 3'e girememişim. 45. yarışmada eski günlere dönmek adına sağlam şarkıları listeme aldım. Artık kazanmanın vakti geldi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

27. yarışmadan sonra bittik biz de. Yine şampiyon olamazsam direk Köprü'ye gidiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt