44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi yapsın ulan şu yarışmayı:oley:

Porsuk acıktı beyler.

Kediler bir facia eksik yaşamak istiyorlarsa 45'i atlayabiliriz.

Benim için uygundur BPL'den seçilecek 3 kişiye ödülleri direkt olarak ekleriz :D

Ahahahahh :D Bu lobiyle mücadele etmek cidden zor :D :D

"3 porsuk 300 kediyi yokeder"
BPL Old Boys

:D

Mike-Tyson-GIF-0110.gif

Ağabeyler biraz konsept değiştirip "en iyi reklam" tadında bir şey mi yapsak yine youtube üzerinden malum şarkı olunca bu aralar BPL çok formda:D

Ağabeyler biraz konsept değiştirip "en iyi reklam" tadında bir şey mi yapsak yine youtube üzerinden malum şarkı olunca bu aralar BPL çok formda:D

Kısa Film yarışması falanda olabilir tabi :D İnsan karşısında rakip isteyince işte böyle arayışlara girmek zorunda kalıyor gördüğün gibi abim :D

Yarın maç var bence de olmaz.

Kısa Film yarışması falanda olabilir tabi :D İnsan karşısında rakip isteyince işte böyle arayışlara girmek zorunda kalıyor gördüğün gibi abim :D

Görmemişin bir oğlu olmuş, tutmuş çükünü kopartmış. Ne görgüsüz çıktınız arkadaş :D

AZ reaksiyon gösterecek gibi gözüküyor, iyi oynuyor.

Son düzenleme:
Aynen ağabey o da zevkli olur ama playlisti bitirmek süre bazında sıkıntı yaratabilir.Şöyle bi' düşündüm birkaç film geldi aklıma ama en az 10 dakika hepsi sıkıntı

Görmemişin bir oğlu olmuş, tutmuş çükünü kopartmış, ne görgüsüz çıktınız arkadaş :D

Az reaksiyon gösterecek gibi gözüküyor, iyi oynuyor.

Kürsü işgali yapın öyle gelin karşımıza :D Sonra ne koparmak istiyorsanız koparabilirsiniz :D

Şimdi Yiğit ile konuşuyorduk, golü yese bile cevap verir diye. Tak attı :D Beklentim o yönde benimde.

Aynen ağabey o da zevkli olur ama playlisti bitirmek süre bazında sıkıntı yaratabilir.Şöyle bi' düşündüm birkaç film geldi aklıma ama en az 10 dakika hepsi sıkıntı

Onu biraz zaman yayarak yapmak lazım zaten. Hem yarışma zevki olur hem de ''kısa film'' mevzusunda gözden kaçan filmler izlenmiş olur. Böylece herkesin birbirine katkısı olur :D Tabi yine BPL kazanır orası ayrı mevzu tabi :D

Yahu açın işte kayıtları , bugün 24'e kadar şarkıları toplayın listeyi yayınlayın yarın 23'e kadarda puanlama için süre verin , yarın maçın bitiminden 3 saat sonra kabaca rahat rahat BPL 'nin zaferini kutlarız !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt