Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.914
- 23.472
- 3.723
Birisi yapsın ulan şu yarışmayı
ley:
Porsuk acıktı beyler.
Porsuk acıktı beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"3 porsuk 300 kediyi yokeder"Hala kürsüde 3 porsuk abi :asd22::bgking1:.
"3 porsuk 300 kediyi yokeder"
BPL Old Boys
![]()
Son top mu kalmış abicimKediler affetmez son topa kadar abi![]()
![]()
Kediler bir facia eksik yaşamak istiyorlarsa 45'i atlayabiliriz.
Benim için uygundur BPL'den seçilecek 3 kişiye ödülleri direkt olarak ekleriz![]()
AhahahahhBu lobiyle mücadele etmek cidden zor
![]()
![]()
"3 porsuk 300 kediyi yokeder"
BPL Old Boys
![]()
Maçtan önceki gün prensibimi bozamam cnm@Emrah Yıldırım haftaya sen başka yarışma yaparsın. Bırak şimdi ya Tolga ya Tuncay yapsın.
Ağabeyler biraz konsept değiştirip "en iyi reklam" tadında bir şey mi yapsak yine youtube üzerinden malum şarkı olunca bu aralar BPL çok formda![]()
Kısa Film yarışması falanda olabilir tabiİnsan karşısında rakip isteyince işte böyle arayışlara girmek zorunda kalıyor gördüğün gibi abim
![]()
Aynen ağabey o da zevkli olur ama playlisti bitirmek süre bazında sıkıntı yaratabilir.Şöyle bi' düşündüm birkaç film geldi aklıma ama en az 10 dakika hepsi sıkıntıKısa Film yarışması falanda olabilir tabiİnsan karşısında rakip isteyince işte böyle arayışlara girmek zorunda kalıyor gördüğün gibi abim
![]()
Maçtan önceki gün prensibimi bozamam cnm
Görmemişin bir oğlu olmuş, tutmuş çükünü kopartmış, ne görgüsüz çıktınız arkadaş![]()
Az reaksiyon gösterecek gibi gözüküyor, iyi oynuyor.
Maçtan önceki gün prensibimi bozamam cnm
Aynen ağabey o da zevkli olur ama playlisti bitirmek süre bazında sıkıntı yaratabilir.Şöyle bi' düşündüm birkaç film geldi aklıma ama en az 10 dakika hepsi sıkıntı
Onu daha öncede yaptık olmBaşlatma lan prensibiniona kalsa bi gecede iki yarışma yapılamaz prensibi de vardı. Onu neden bozdun?
![]()
Maçtan sonra ilgi maç yorumları üzerine olacaktır olmaz o yüzden renkdaşMaçtan sonra açıklanır sonuçlar.
Bence iyi olur. Çok güzel iyi de olur.
Başlatma lan prensibiniona kalsa bi gecede iki yarışma yapılamaz prensibi de vardı. Onu neden bozdun?
![]()