- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaparsanız bu sefer bensiz yapın, acayip sinirliyim Hamza' ya, keyfim kaçtı, Eurovision bile keyiflendiremez beni!
Sen katilacaksan yapmayizsenin olmadigin bir zaman acariz kayitlari
![]()
Faydası olur bence ağabey biraz eğlenceye ve geyik muhabbetine ihtiyacımız varYaparsanız bu sefer bensiz yapın, acayip sinirliyim Hamza' ya, keyfim kaçtı, Eurovision bile keyiflendiremez beni!
Abi tam tersi , maçtan uzaklaşmanın en iyi yolu olur yarışma muhabbeti !Yaparsanız bu sefer bensiz yapın, acayip sinirliyim Hamza' ya, keyfim kaçtı, Eurovision bile keyiflendiremez beni!
Yaparsanız bu sefer bensiz yapın, acayip sinirliyim Hamza' ya, keyfim kaçtı, Eurovision bile keyiflendiremez beni!
Faydası olur bence ağabey biraz eğlenceye ve geyik muhabbetine ihtiyacımız varley:
Seni Santa Helena ve yarışma paklar abi. Çeşitli varyasyonlarla sürekli Hamza'ya giydirmen gözümden kaçmadı
Edit: Hamza diyorum çünkü ''Hoca'' yazmak içimden gelmiyor, kusura bakmayın.
Santa Helena bitti evde gram alkol yok![]()
Salı günü sabahtan gelip, bütün şişeleri alıp sana kara borsa'dan satmak gibi haince bir planım var abi. Hamza ayarlarımı bozdu, sana da cephe alasım varley:
Mehmet'e katılıyorum. Şu yarışma işini bir kesinleştirmek lazım ki ona göre aksiyon alalımŞu işi kesinleştirelim artık beyler, var mı yok mu ? Yoksa Hamza Hamzaoğlu başlığına doğru yol alacağım.