- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Hatırlatma allasen ne güzel unutmuştumResmen göz göre göre şampiyonluğu verdi adam ya inanılır gibi değil
![]()
Hersey bitmis degil ama sampiyonluk yolunda agir bir yara aldik diyebiliriz avantaj bizdeyken kayip ettik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırlatma allasen ne güzel unutmuştumResmen göz göre göre şampiyonluğu verdi adam ya inanılır gibi değil
![]()
Umarım dediğin gibidir kardeşimHersey bitmis degil ama sampiyonluk yolunda agir bir yara aldik diyebiliriz avantaj bizdeyken kayip ettik.
Aslan içinde büyütüp beslediğin anarşistin hayranıyım bro,Fransız Devrimi ruhuyla yaşıyorsun adeta![]()
Henüz yeniyim forumda, eger mümkünse bende katilmak isterim yarismaya. Nasil kayit edebilirim kendimi.
Bugünkü yarışmada kedi lobisine Aslan Türkoğlu pişmanlığı yaşatacağım. Transfer teklifleri havada uçuşacak.
Kedi lobisinin en büyük pişmanlığı sana kucak açıp lobiye almaktır Aslan' cımDaha büyük bir pişmanlık yaşayamayız
![]()
Bugünkü yarışmada kedi lobisine Aslan Türkoğlu pişmanlığı yaşatacağım. Transfer teklifleri havada uçuşacak.
Sen halen konusuyormusun , sanki her yarismada 1. oluyor oncedende dedigim gibi sana secimde oy cikmadigi gibi senin sarkilarinada oy cikmaz![]()
![]()
Gözler miyop + astigmat olunca böyle oluyormuş demek ki
11 tane oy çıktı Tuncay'cım.
O oylarida sen istemissindir millette seni kirmayip vermistir yoksa kendi istekleriyle verdiklerini sanmiyorum![]()
![]()
Görüşeceğiz Aslan beyYarın akşam zafer turları attığımda görmek isterim seni Tuncay![]()
Yarın akşam zafer turları attığımda görmek isterim seni Tuncay![]()
Az bilinen, nispeten daha az iddialı bir şarkı ile gireyim diyordum vazgeçtim, teşekkür ederim Aslan, motive ettin beni![]()