44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü yarışmada kedi lobisine Aslan Türkoğlu pişmanlığı yaşatacağım. Transfer teklifleri havada uçuşacak.

Henüz yeniyim forumda, eger mümkünse bende katilmak isterim yarismaya. Nasil kayit edebilirim kendimi.

Henüz yeniyim forumda, eger mümkünse bende katilmak isterim yarismaya. Nasil kayit edebilirim kendimi.

konu acilirsa oraya varim yada yaz diye mesaj birak katilirsin tabiki yer olursa hizli davranman gerek :)

Kendi adima konusmak isterim ilk ve son olacak, bügün idaaliyim ,yerim kesin sol olacak ama heder ilk 5

Son düzenleme:
Bugünkü yarışmada kedi lobisine Aslan Türkoğlu pişmanlığı yaşatacağım. Transfer teklifleri havada uçuşacak.

Kedi lobisinin en büyük pişmanlığı sana kucak açıp lobiye almaktır Aslan' cım :D Daha büyük bir pişmanlık yaşayamayız :D

Yeni oldugum icin affiniza siginarak soruyorum, kedi lobisi dediginiz nedir? Porsuk, kedi,vs. Mübarek sarki yarismasi degil, hayvanat bahcesi :)

Kedi lobisi ve BPL'den olmayan üyelerin dikkatine. Çok yakında önderliğimde yeni bir lobi oluşturulacak. Çokluk bkluktur felsefesini ön planda tuttuğumuz için yerler sınırlı. Katılmak isteyen buyursun.

Bugün var mı yarışma?

Olursa beni de yazın konuyu kaçırırız bir şey olur boş yere 1.değişmesin. :077:

Toplamda 4-5 kere katıldım bu yarışmaya; hepsinde farklı şeyler denedim, hepsinde de ortalarda bitirdim. Yine farklı bir şey deneyecem bakalım nolacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt