hakanaltan
Cezalı
- 14 Mart 2015
- 21
- 0
- 251
Arkadaslar, yeni konu nerede? Sanirim basvurular oradan alinacak, katilalim bakalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar, yeni konu nerede? Sanirim basvurular oradan alinacak, katilalim bakalim.
Milleti hırs bürümüş azizim.
Bırakın da biraz da biz kazanalım.:38573:
Bende gram hırs yoktu, hatta öylesine şarkı dinletmek için az bilinen bir şeyle katılayım diyordum, Aslan beni motive etti, kusura bakma artık Alpay' cım![]()
Sana da meydan okuyorum lan.En baba şarkın hangisiyse onunla katıl. Nakavt yapmazsam şerefsizim!
cidden sarkini cok merak ediyorum bukadar eminin olduna göre cok saglam bir parca olmasi gerek
Aslan'ı fena hırpaladınız. Şimdi intikam zamanı. Şüphesiz ki, bu zor bir savaş olacak. Aslan Türkoğlu - Kedi lobisi + BPL'ye karşı!
![]()
7'den önce konu açılmaz kardeşArkadaslar bi sorum olacak, birazdan arabayi yikamam gerek, büyük ihtimal kayitlar acildigi zaman burada olmayabilirim, mümkünse beni buradan biri yazdirabilir mi?
Ulan güldürdün yine bizi![]()
Çok komik adamsınGül, gül. İşin daha komiği ne olacak biliyor musun? Senin düzenlediğin bir yarışmada kanırta kanırta şampiyon olacağım. Bu da sana kapak olacak.Bakalım o zaman da güle biliyon mu...
Halen şampiyon olacağını sanıyorGül, gül. İşin daha komiği ne olacak biliyor musun? Senin düzenlediğin bir yarışmada kanırta kanırta şampiyon olacağım. Bu da sana kapak olacak.Bakalım o zaman da güle biliyon mu...
Çok komik adamsın![]()