44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar, yeni konu nerede? Sanirim basvurular oradan alinacak, katilalim bakalim.

Lobimizin en eski üyelerinden Muhammed Safa Eker sınavı atlattı. Belki o da gelir, katılır yarışmaya. Özledik :)

Milleti hırs bürümüş azizim.

Bırakın da biraz da biz kazanalım.:red::38573:

Arkadaslar, yeni konu nerede? Sanirim basvurular oradan alinacak, katilalim bakalim.

Başvurular açılmadı henüz, açılır açılmaz yaklaşık olarak 5-10 dakika içinde kayıtlar dolar. Katılmak istiyorsan 18:00'dan itibaren buralarda olman lazım.

Milleti hırs bürümüş azizim.

Bırakın da biraz da biz kazanalım.:red::38573:

Bende gram hırs yoktu, hatta öylesine şarkı dinletmek için az bilinen bir şeyle katılayım diyordum, Aslan beni motive etti, kusura bakma artık Alpay' cım :D

Aslan'ı fena hırpaladınız. Şimdi intikam zamanı. Şüphesiz ki, bu zor bir savaş olacak. Aslan Türkoğlu - Kedi lobisi + BPL'ye karşı!

aslan.gif

Az bilinen harika bir şarkı ile daha çok bilinen bir sanatçının güzel şarkılarından biri arasında kaldım.

Duruma göre göndereceğim.

Arkadaslar bi sorum olacak, birazdan arabayi yikamam gerek, büyük ihtimal kayitlar acildigi zaman burada olmayabilirim, mümkünse beni buradan biri yazdirabilir mi?

An itibariyle şarkımı belirledim. Çok zorlandım şarkı seçiminde. Şampiyonluk hasretini dindirmek istiyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt