Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.681
- 2
- 313
aynen kesin o.Asla ben değilim ama ben de birinden kıllandım.
Arda Yılmaz hayırlı olsun diyebilir miyiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen kesin o.Asla ben değilim ama ben de birinden kıllandım.
Arda Yılmaz hayırlı olsun diyebilir miyiz?
Bu hakanaltan dan çok pis kıllandım.ley:
Alpay, yeni üyelik açıp kendime puan vereceğim falan diyordu en son. Takipteyim![]()
Dün üyeliğini onaylarken emin olayım diye bekledim ArdaArkadaslar, üye olmam sizi neden bu kadar rahatsiz etti.
Yoksa ilk yarismam da ipi gögüslemem, sizi korkutuypr mu![]()
Dün üyeliğini onaylarken emin olayım diye bekledim Arda
Arda Yılmaz olduğunu hepimiz biliyoruz diyorumAnlamadim?
Öhü öhü
7.30'a doğru açıcam muhtemelen Berkan kısa bir işim var.Adminim konuyu ne zaman açarsın?
Şu zamana kadar ESC' de yarışmış tüm şarkılardan iyi bir şarkı göndereceğim. Tüm zamanların en iyi şarkısı olabilir. Porsuklar bile puan vermemeye utanacaklar![]()
Haydaa. Aç biraz gençlerin önünü be abi.Kaçmıyor ya yarışmalar.
Aslan çok motive etti beni Alpay![]()
Niye ya kötü mü geçti?![]()
Sıkma canını LYS de bastırırsın.
Cuma günü girdiğim deneme ile bu sınavdan beklediğimiz puan arasında 72 puan fark var. Bundan sonra yolda gördüğüm liseliyi çevirip "Final dershanesi ne gitme kardeşim." diyeceğim. Ösym'nin Türkçesi ile bunların sordukları arasında dağlar kadar fark var. Bütün sene bize paragraf diye ne çözdürmüş bunlar, var ben anlamamak.
Dayanamadım bugün başladım LYS'ye. Yapacak bir şey yok.
Şu zamana kadar ESC' de yarışmış tüm şarkılardan iyi bir şarkı göndereceğim. Tüm zamanların en iyi şarkısı olabilir. Porsuklar bile puan vermemeye utanacaklar![]()
Cuma günü girdiğim deneme ile bu sınavdan beklediğimiz puan arasında 72 puan fark var. Bundan sonra yolda gördüğüm liseliyi çevirip Final dershanesine gitmemesi konusunda telkinde bulunacağım. Ösym'nin Türkçesi ile bunların sordukları arasında dağlar kadar fark var. Bütün sene bize paragraf diye ne çözdürmüş bunlar, var ben anlamamak.
Dayanamadım bugün başladım LYS'ye. Yapacak bir şey yok.