44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim bu yarismadan ziyade aslan türkoglu ve arda aycan arasinda cekisme dikkatle takip edilecek.

Aranizda alip veremediginiz ne? :D

Hayatımda bu güne kadar en sevdiğim 2-3 şarkıdan biri olan bir eser ile katılmaya karar verdim. Umarım hasreti dindirir bu şarkı.

herkes idali sarki ile giriyor cok ilginc bir yarisma olacak

Şu zamana kadar ESC' de yarışmış tüm şarkılardan iyi bir şarkı göndereceğim. Tüm zamanların en iyi şarkısı olabilir. Porsuklar bile puan vermemeye utanacaklar :D

Şu zamana kadar ESC' de yarışmış tüm şarkılardan iyi bir şarkı göndereceğim. Tüm zamanların en iyi şarkısı olabilir. Porsuklar bile puan vermemeye utanacaklar :D

Haydaa. Aç biraz gençlerin önünü be abi. :D Kaçmıyor ya yarışmalar.

Niye ya kötü mü geçti? :(

Sıkma canını LYS de bastırırsın.

Cuma günü girdiğim deneme ile bu sınavdan beklediğimiz puan arasında 72 puan fark var. Bundan sonra yolda gördüğüm liseliyi çevirip Final dershanesine gitmemesi konusunda telkinde bulunacağım. Ösym'nin Türkçesi ile bunların sordukları arasında dağlar kadar fark var. Bütün sene bize paragraf diye ne çözdürmüş bunlar, var ben anlamamak.

Dayanamadım bugün başladım LYS'ye. Yapacak bir şey yok.

Cuma günü girdiğim deneme ile bu sınavdan beklediğimiz puan arasında 72 puan fark var. Bundan sonra yolda gördüğüm liseliyi çevirip "Final dershanesi ne gitme kardeşim." diyeceğim. Ösym'nin Türkçesi ile bunların sordukları arasında dağlar kadar fark var. Bütün sene bize paragraf diye ne çözdürmüş bunlar, var ben anlamamak.

Sıkma canını, daha güçlü hazırlan LYS için.

photo.jpg

Cuma günü girdiğim deneme ile bu sınavdan beklediğimiz puan arasında 72 puan fark var. Bundan sonra yolda gördüğüm liseliyi çevirip Final dershanesine gitmemesi konusunda telkinde bulunacağım. Ösym'nin Türkçesi ile bunların sordukları arasında dağlar kadar fark var. Bütün sene bize paragraf diye ne çözdürmüş bunlar, var ben anlamamak.

Aynı durum bende de var.Ben de Sınav dersanesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt