44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Tokgöz nasıl abi memnun musun sonuçlardan? Senin yerine Ayberk abiyi şampiyon yapma sebebim doğum günü olduğu için yaşlı başlı adamdır üzülmesin istedim sizlerden böyle gördüm ben :D bir de porsukları ilk 3'e yerleştirdik hem :D

-Tapatalk-

@Ozan Tokgöz nasıl abi memnun musun sonuçlardan? Senin yerine Ayberk abiyi şampiyon yapma sebebim doğum günü olduğu için yaşlı başlı adamdır üzülmesin istedim sizlerden böyle gördüm ben :D bir de porsukları ilk 3'e yerleştirdik hem :D

-Tapatalk-

Övdün mü yerdin mi belli değil la ? :D Ama bu kıyağını unutmam :D

Arda bey buralardaysa gücümün gittiği yerleri görmüştür umarım

-Tapatalk-

@Ayberk Çetin Kaç yarışmadır listemde olan ama bir türlü katılmaya cesaret edemediğim şarkı ile şampiyon oldun tebrikler :D
@Ozan Tokgöz Bu müzik türü ile bu puan helal olsun :D
@Tuncay Tum Kardeş seni de en yakın zamanda BPL bünyesinde görmek dileği ile :D
@Emrah Yıldırım büyüksün zalım admin :hat:

Mırnavlar piyasada yok nedense en son liderlerinin kellesini istiyorlardı :D :D

Porsuklar gövde gösterisi yaptı.
Tebrikler Ayberk abi, tebrikler Ozan abi, tebrikler Erman abi :yuppi::yuppi::yuppi:.

Tebrikler beyler. Ayberk'in şampiyon olması iyi oldu. Kötünün iyisi en azından. :D Ozan ve Erman şampiyon olsaydı sabaha kadar kafamızın etini yerlerdi.

Bu arada bu muhtemelen derece yaptığınız son yarışma olur. Bundan sonra kedi lobisi benim önderliğimde yeni yapılanmaya gidecek. Yani kolay kolay derece yapamazsınız gibime geliyor.

@Ayberk Çetin
@Ozan Tokgöz @Erman Türker

Evet... Evvela @Ayberk Çetin @Ozan Tokgöz @Erman Türker 'i canı gönülden tebrik ediyorum, mağlubiyeti vakur bir duruşla karşılamayıda en iyi biz biliriz...

Diğer tebrik ve teşekkürü'de iki günde iki yarışma düzenleyen Tuncay Tum 'a yolluyorum, sağolsun kırmayıp yarışma düzenledi.

Tebrikler beyler. Ayberk'in şampiyon olması iyi oldu. Kötünün iyisi en azından. :D Ozan ve Erman şampiyon olsaydı sabaha kadar kafamızın etini yerlerdi.

Bu arada bu muhtemelen derece yaptığınız son yarışma olur. Bundan sonra kedi lobisi benim önderliğimde yeni yapılanmaya gidecek. Yani kolay kolay derece yapamazsınız gibime geliyor.

@Ayberk Çetin
@Ozan Tokgöz @Erman Türker

Cem Uzan 'mısın
Fatih Gökşen mi anlayamadım ya dur bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt