44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ilk üç tablosu ziyadesiyle gönlümüzü ferahlatmıştır. İsimlerin önemi yok. Yer değiştirse de, değiştirmese de fark etmezdi. Bu kürsü listesi kedi kardeşlerimizin uzun müddet kabuslarını işgal eder diye düşünüyorum. Sonuçların tüm Bal Porsuğu ailesi için gövde gösterisi haline dönüştüğünü görüyoruz. Bu tarz bir kürsü işgali uzun müddet yaşanmaz.

@Tuncay Tum emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. @Ayberk Çetin kardeşim gözlerinden öpüyorum keza @Erman Türker seni de aynı şekilde. Uğur da çok iyi yarışma çıkardı oda arkadan geliyor. Güzel günler gördük çocuklar, motorları maviliklere üçlü sürdük :D
@Emrah Yıldırım :D

Kedi lobisindeki taht kavgasının sonucunu merakla bekliyoruz

Tebrikler beyler. Ayberk'in şampiyon olması iyi oldu. Kötünün iyisi en azından. :D Ozan ve Erman şampiyon olsaydı sabaha kadar kafamızın etini yerlerdi.

Bu arada bu muhtemelen derece yaptığınız son yarışma olur. Bundan sonra kedi lobisi benim önderliğimde yeni yapılanmaya gidecek. Yani kolay kolay derece yapamazsınız gibime geliyor.

@Ayberk Çetin
@Ozan Tokgöz @Erman Türker
B. Arda Aycan Ağabey bu arkadaş senin tahtına göz dikmiş haberin ola :D :D

Tebrikler sansargiller.

Bu dava burada bitmez.

Kazananlara tebrikler,fena puan almamisim.

Madem ilk 3 BPL'den çıktı adminin eli tutulmaz.Kendilerine ek olarak 1 ay süreyle büyük avatar kullanma hakkı veriyorum :D avatarlarınızın büyük halini gönderebilirsiniz Ozan Tokgöz Ayberk Çetin :D
Erman Türker sen pm atmazsan sevinirim abi :D

İnternet canım'dan bezdirdi yarım saattir, kiltlenip kilitlenip duruyor sayfa.

Şampiyonluk pozunu da verelim ki, akıllardan çıkmasın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt