- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Avatarın büyük halini nasıl gönderiyoruz la,doğrudan erişimle mi ? Resmen dede olduk![]()
![]()
![]()
Gönder resmin linkini işte. Emrah ayarlar herhalde
Derken ayarlamış bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarın büyük halini nasıl gönderiyoruz la,doğrudan erişimle mi ? Resmen dede olduk![]()
![]()
![]()
Yalnız ben kedi lobisi üyesi olsam. Açsam Ayberk, Ozan, Erman isimlerini ilk üçte görsem ne yapardım bilemiyorumTravma resmen yahu
![]()
Vakur bir şekilde tebrik ettik, daha ne istiyorsun anlamadım kiYalnız ben kedi lobisi üyesi olsam. Açsam Ayberk, Ozan, Erman isimlerini ilk üçte görsem ne yapardım bilemiyorumTravma resmen yahu
![]()
Aslında abi Erman abininde avatarını mı küçültsekBoşa o kadar mesaj yazmışsın bu yarışma zaten avatarın büyüyecekmiş![]()
![]()
Yeni kürsü işgali operasyonunu siz yapacaksınız.
Hiç sorma çok fenaYalnız ben kedi lobisi üyesi olsam. Açsam Ayberk, Ozan, Erman isimlerini ilk üçte görsem ne yapardım bilemiyorumTravma resmen yahu
![]()
Basit bir yetkimi kullandım imzayı kaldırdım.Daha kompleks olanlarını kullanmamı ister misinSavas mi istiyorsun kamoooon.
Aha olume atladim![]()
![]()
![]()
![]()
ozan'ın avatar fazla mı büyümüş ne?
Adamın canını sıkmayın akşam akşamAslında abi Erman abininde avatarını mı küçültsek![]()
BPL dün baskıyla aynı gün yarışmayı yaptırdı ilk 3'ü kaptı.
Kedi lobisinde o potansiyel yok gibi.
![]()
Ozan'ın avatar fazla mı büyümüş ne?
HayırAdamın canını sıkmayın akşam akşam![]()
Birazdan özelden 180x180 lik avatarımı gönderiyorum Emrah hiç kusura bakma
![]()
Ozan'ın avatar fazla mı büyümüş ne?
iyi besleniyor bu sıralar kediyle![]()
iyi besleniyor bu sıralar kediyle![]()
Banada öyle geldiBana da çok büyük gözüktü cidden.