- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.754
- 2.868
Senin görselin dikey uzunluğu fazla o yüzdenBiraz yanlardan inceltsen olma mı![]()
Edit: Ki benim avatardan korkmayan senin avatardan korkmaz merak etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin görselin dikey uzunluğu fazla o yüzdenBiraz yanlardan inceltsen olma mı![]()
Aynen ağabey hiç ahde vefa yokmuş bu kedilerde nankörlük namının hakkını sonuna kadar verdiler ilk fırsatta.Arda ağabeyimiz başarılı ve saygıdeğer bir büyüğümüz nihayetinde lobimizde olması bize güç katarOlmazsa Arda ağabeyi bizim lobiye alalım bu nankörler harcayacak adamı![]()
Lobiniz göçtü bile Tolga ne çatırdamasından bahsediyorsunHaydaaaaaa lobimiz olağanüstü seçime gitmiş.
@B. Arda Aycan ibra edilir umarım. Güven oyu almalı.
45.'sine çok sağlam hazırlanacağız.
@Aslan Türkoğlu'yu da sağduyuya davet ediyorum. Lobimiz çatırdayacak yoksa!
Aslan'ı alan başına dert alır demiştim.ley:
Adam tek hamlede lobiyi yerle yeksan etti.
Bundan böyle bizim lobimizin sadrazamı diğer lobinin arşidüğüne eşittir. Çünkü içte bütün olmayan bir lobinin ayakta kalma şansı yoktur.![]()
Aynen ağabey hiç ahde vefa yokmuş bu kedilerde nankörlük namının hakkını sonuna kadar verdiler ilk fırsatta.Arda ağabeyimiz başarılı ve saygıdeğer bir büyüğümüz nihayetinde lobimizde olması bize güç katar![]()
LOTR mevzusundan yıkmaya çalıştılar bizi bugün ama bilmiyorlardı ki biz mırnav değiliz hamdolsunO kadar yarışma kaybettik şöyle bir rezillik yaşamadık. Porsuklar cidden birbirlerine karşı kadirşinas yaratıklar![]()
İşte olay budurKedi lobisi iç karışıklıklar yüzünden yeterli şekilde baskı yapamıyor.
Porsuk lobisi bu yarışmayı kaybetse çoktan 45 için şarkıları yolluyorduk.
Bu şekilde başarı gelmez eyy kedi lobisi.
LOTR mevzusundan yıkmaya çalıştılar bizi bugün ama bilmiyorlardı ki biz mırnav değiliz hamdolsun![]()
![]()
Ama biz ona dedik o kadar senin yerin porsukların yanıdır diyeBen Mehmet için endişeleniyorum. Aslan kazanırsa, kesin kurşuna dizdirir Mehmet'i.
Ben Mehmet için endişeleniyorum. Aslan kazanırsa, kesin kurşuna dizdirir Mehmet'i.
Ağabeyimize kapımız her zaman açık. Böyle bir saygısızlık ve nankörlüğü elbette hak etmiyor.
Ama biz ona dedik o kadar senin yerin porsukların yanıdır diyeKendi düşen ağlamaz :asd22:
Arda abi konuşma hazırlıyor, güçlenerek çıkacağız... Boşuna hevesleniyorsunuz![]()
Gerek Arda ağabey gerekse sen her koşulda değer verdiğimiz insanlarsınız. Umarım dediğin gibi olur. Bizim için önemli olan Aslan'ın liderliğindeki bir ''Kedi'' lobisinde senin gibi adamı yaşatmayacakları gerçeği. Aslan seni büyük tehlike olarak görecektir eminim bundan. O yüzden siyasi sığınma talebin olursa koşulsuz kabul ederiz Mehmet.
Abi Gary Oldman kabuslarıma giriyordu benim o avatar ne öyle :asd22::asd22: