44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz yanlardan inceltsen olma mı :D
Senin görselin dikey uzunluğu fazla o yüzden :D Genişliği daha fazla olan bir Tevfik Fikret görseli bulsan hallederim ben hemen iki dakikada sıkıntı yok :D Lakin işin şakası güzel durdu bence heybetli :asd22:

Edit: Ki benim avatardan korkmayan senin avatardan korkmaz merak etme :D

Ozan Tokgöz Fakat pm'den biraz önce koskoca bir admine lanet okuttum ya daha da ne desem bilemedim kendime :2aloh1:

Olmazsa Arda ağabeyi bizim lobiye alalım bu nankörler harcayacak adamı :D
Aynen ağabey hiç ahde vefa yokmuş bu kedilerde nankörlük namının hakkını sonuna kadar verdiler ilk fırsatta.Arda ağabeyimiz başarılı ve saygıdeğer bir büyüğümüz nihayetinde lobimizde olması bize güç katar:D

Haydaaaaaa lobimiz olağanüstü seçime gitmiş.

@B. Arda Aycan ibra edilir umarım. Güven oyu almalı.

45.'sine çok sağlam hazırlanacağız.

@Aslan Türkoğlu'yu da sağduyuya davet ediyorum. Lobimiz çatırdayacak yoksa!

Aslan'ı alan başına dert alır demiştim. :oley:

Adam tek hamlede lobiyi yerle yeksan etti.

Bundan böyle bizim lobimizin sadrazamı diğer lobinin arşidüğüne eşittir. Çünkü içte bütün olmayan bir lobinin ayakta kalma şansı yoktur. :D

Aslan'ı alan başına dert alır demiştim. :oley:

Adam tek hamlede lobiyi yerle yeksan etti.

Bundan böyle bizim lobimizin sadrazamı diğer lobinin arşidüğüne eşittir. Çünkü içte bütün olmayan bir lobinin ayakta kalma şansı yoktur. :D

O kadar yarışma kaybettik şöyle bir rezillik yaşamadık. Porsuklar cidden birbirlerine karşı kadirşinas yaratıklar :D

Kedi lobisi iç karışıklıklar yüzünden yeterli şekilde baskı yapamıyor.

Porsuk lobisi bu yarışmayı kaybetse çoktan 45 için şarkıları yolluyorduk.

Bu şekilde başarı gelmez eyy kedi lobisi.

Aynen ağabey hiç ahde vefa yokmuş bu kedilerde nankörlük namının hakkını sonuna kadar verdiler ilk fırsatta.Arda ağabeyimiz başarılı ve saygıdeğer bir büyüğümüz nihayetinde lobimizde olması bize güç katar:D

Ağabeyimize kapımız her zaman açık. Böyle bir saygısızlık ve nankörlüğü elbette hak etmiyor.

Kedi lobisi iç karışıklıklar yüzünden yeterli şekilde baskı yapamıyor.

Porsuk lobisi bu yarışmayı kaybetse çoktan 45 için şarkıları yolluyorduk.

Bu şekilde başarı gelmez eyy kedi lobisi.
İşte olay budur :D

Arda ağabey'e kapımız her zaman açıktır :D Kırmızı Şarap konusunda sıkıntı yaşamaz lakin whiskas tedariği konusunda biraz sıkıntı olabilir hoş görmesini bekliyoruz :D :D

Ben Mehmet için endişeleniyorum. Aslan kazanırsa, kesin kurşuna dizdirir Mehmet'i.

Ağabeyimize kapımız her zaman açık. Böyle bir saygısızlık ve nankörlüğü elbette hak etmiyor.

Ama biz ona dedik o kadar senin yerin porsukların yanıdır diye :D Kendi düşen ağlamaz :asd22:

Arda abi konuşma hazırlıyor, güçlenerek çıkacağız... Boşuna hevesleniyorsunuz :D

Arda abi konuşma hazırlıyor, güçlenerek çıkacağız... Boşuna hevesleniyorsunuz :D

Gerek Arda ağabey gerekse sen her koşulda değer verdiğimiz insanlarsınız. Umarım dediğin gibi olur. Bizim için önemli olan Aslan'ın liderliğindeki bir ''Kedi'' lobisinde senin gibi adamı yaşatmayacakları gerçeği. Aslan seni büyük tehlike olarak görecektir eminim bundan. O yüzden siyasi sığınma talebin olursa koşulsuz kabul ederiz Mehmet.

Kedi lobisine Aslan kaçmış, hepsini yutma derdinde.Arda abı senin yerin burası.

Gerek Arda ağabey gerekse sen her koşulda değer verdiğimiz insanlarsınız. Umarım dediğin gibi olur. Bizim için önemli olan Aslan'ın liderliğindeki bir ''Kedi'' lobisinde senin gibi adamı yaşatmayacakları gerçeği. Aslan seni büyük tehlike olarak görecektir eminim bundan. O yüzden siyasi sığınma talebin olursa koşulsuz kabul ederiz Mehmet.

Her ne kadar Arda abi'ye güvenim sonsuz olsa da bavulumu hazırladım, en ufak bir hata sonumuz olur,malumunuz genç subaylar bir hayli acımasız oluyor. İnsani değerlerinizi hala koruyor olmanız, zat-ı alimi bir hayli duygulandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt