- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Hayırdır kürsü işgali isteyenler falan mı var ? Doymadınız mı 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır kürsü işgali isteyenler falan mı var ? Doymadınız mı![]()
Lana Del Rey'imi büyütmek istiyorum sadece abi.
Ayrıca bir BPL üyesi olarak amacımız her zaman ilk 3'te en az 2 üyemizi görmektir.
Lana Del Rey'imi büyütmek istiyorum sadece abi.
Ayrıca bir BPL üyesi olarak amacımız her zaman ilk 3'te en az 2 üyemizi görmektir.
Lana Del Rey avatarı forumu tamamen mi kaplasın yoksa sadece Alpay'ın profilinde bizim avatarlar kadar mı büyüsünSen istiyorsan sorun yokİşgal ederiz olur biter
Bal Porsukları Alpay'ın avatarı büyüyecek herkes imece usulü bir el atsın
![]()
Ulan iyiki bi yarışma kaçırdık. Attığınız havalara bak.tek başına ezeceğim lan hepinizi. Size söz veriyorum. Yarışmayı bekleyin sadece.
Bu nasıl mesaj lanLana Del Rey'imi büyütmek istiyorum sadece abi.
https://www.youtube.com/watch?v=rEMaO24xRhA45 dediler geldik yanlış anons muymuş?
45 mi ?
Direkt 46 mı?Yok, doğru diğil doğru diğil.

... hala 2-1 miş orada durum...Yok, doğru diğil doğru diğil.
Benim için uygundur BPL'den seçilecek 3 kişiye ödülleri direkt olarak eklerizKediler bir facia eksik yaşamak istiyorlarsa 45'i atlayabiliriz.
Ne yapacan Aslan Efendi senin sectigin sarkilara zor oy cikar bundan sonra![]()
... hala 2-1 miş orada durum...![]()
![]()
Benim için uygundur BPL'den seçilecek 3 kişiye ödülleri direkt olarak ekleriz![]()
Kediler bir facia eksik yaşamak istiyorlarsa 45'i atlayabiliriz.
AhahahahhBenim için uygundur BPL'den seçilecek 3 kişiye ödülleri direkt olarak ekleriz![]()