#44 Henry Domercant

Cevap: #44 Henry Domercant

Çok üzüldüm sezon gitti lakoyu gönderip yerine sağlam adam almak lazım.

:sad007:

Domercant'ın kontratı 1+1 yıllık. Ben gelecek senede takımda kalmasını isterim ki bu sene oyunda olduğu cok kısa sürede bile neler yapabileceğini gösterdi. Şuan yerine bir oyuncu transfer edecez ama hücum ve savunması Domercant kadar iyi adam bulmak cok zor malesef :(

Domercant'ın kontratı 1+1 yıllık. Ben gelecek senede takımda kalmasını isterim ki bu sene oyunda olduğu cok kısa sürede bile neler yapabileceğini gösterdi. Şuan yerine bir oyuncu transfer edecez ama hücum ve savunması Domercant kadar iyi adam bulmak cok zor malesef :(

bu malik hairstonu seneye alabilirmiyizki. sözleşmesi nezaman bitiyor.

Reise geçmiş olsun inşallah ilerleyen zamanda sağlıklı döner aramıza.

Neden bu kadar değerli bir oyuncuyu hiç oynatamadan kaybettik

6 Ay yok malesef.. Takımın en önemli skor opsiyonunun böyle bir talihsizliğe uğraması çok çok kötü oldu... Şimdi yerine ne yaparız bu saatten sonra kimi alırız hepsi soru işareti

Geçmiş olsun, umarım basketbol hayatı bitmez de seneye izleyebiliriz kendisini.

Yönetim geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vericek merak ediyorum... Son Kuban maçında el üstü öyle bir üçlük attı ki akıllara zarardı.. Benim tercihim takımda kalması yönünde...

geçmiş olsun reis en kısa zamanda döner inşallah yeri cok ama cok zor dolar bu saatten sonra.

Şu şubede bi terslik çıkmasa şaşardım zaten. Geçmiş olsun, umarım beklenenden daha kısa sürede döner aramıza.

Ağlamanın faydası yok,ivedilikle sağlam bir oyuncu almamız şart.Kanımca Ataman hoca bildiğinden gidip öncelikle Arroyo üzerine gidilmesini isteyecektir.

kazanın ahı tuttu adamlardan gönul rızası olmadan kopardıkk:))

oha beeeee

olcak sey degil adminim

[h=1]"I'll be back"[/h]

Bekliyoruz ! :ayatollah:

Geri
Üst Alt