#44 Michy Batshuayi

Batshuayiye laf edenler şu an ebru gündeş gibi oldu

images (14).webp

Batsuayi gönülleri fethediyor. İnşallah daha da başarılı olur. Ancak saha da olmayan bir İcardi beni çok mutsuz eder

Bugün işyerinde FB liler kızdırmak için yanıma geldiginde direk konuyu bats' a bağladım. Dehşet kuduruyorlar. Geçmişte kerem ve hali hazırda mertens ile ikili forvet gibi oynuyoruz zaten. Bats ilede denemek lazım. Adam en azında fizik olarak ezilmez. Ayrıca topu aldimi sürme potansiyeli kerem ve mertens ten kat kat iyi. Hoca umarım bu opsiyonu 11 içinde dener

İlk 11 oynayınca aynı performansı verme ihtimali düşük. Bence aynı şekilde supersub olarak kullanmaya devam etmek lazım. Rövanş maçında ilk yarıdan skoru alamazsak devre arasında oyuna alınabilir.

ikinci young boys maçında çift forvet olarak oyunda olmalı bana göre...icardinin yarattığı boşluğu çok çok iyi kullanıyor.

uzu top atıyorsanda en iyi tutabilecek adam gibi şu an kadaroda.

Adam aslinda cok iyi degil, normal pro topcu gibi oynadi.
Mertens, Kerem, Baris'in yapamadigi basit seyleri yapti.
Ne bunlar? Fizik guc, topu kontrol edip kafayi kaldirip akilli oynama, bitiricilik..
Aslinda GS oyuncusundan veya bu seviye oyuncudan beklenecek konular.
Bizi Young Boys gibi ekiplerden ayiracak konular.
Ama gel gör ki bizim ekipte as oyuncular bunu yapamiyor, lig'deki ana rakipten aldigin adam bunu cok rahat cok profesyonel yapiyor.

Yetenek onemli, fizik guc onemli.
Bu ikisi olmadan yapmak istediginin bir anlami olmuyor, yapamiyorsun.
Ziyech gibi ciliz kaliyorsun, ya da Baris gibi tank ama ilhamsiz.

SL‘ye kalirsak adam maliyetini cikarmis olacak

Helal olsun. Ikinci gol cok klasti.

@Emrah Duvar

Dünden beri kralın başlığına hiç yazmamışsın turun gitmesini tek başına bireysel yeteneğiyle önledi

Bir tebriği bile çok görmüşsün

Bu kadar çıldırma takımın yeni kralı bats oldu diye

Genç oğlanların hakkını veren tek topçumuz.

Nam-ı diğer dual ball striker

Oglum bunla niye baslarsin
Hadi basladin, neden Icardi ile beraber basladin

HADI ONU DA YAPTIN NIYE FORVET CiKARIYORSUN GOL ARARKEN

HADI FORVET CIKARACAM DIYOSUN

NEDEN BUNU CIKARIYORSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt