Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.975
- 33.483
- 3.073
top yerden sekince çok zıpladı top icardi zor vurdu o pozisyondaBoş kaleye batsın rovosatasini tamamlayamadı kalın bağırsak abimiz ama..
uçarak vurmaya çalıştı zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
top yerden sekince çok zıpladı top icardi zor vurdu o pozisyondaBoş kaleye batsın rovosatasini tamamlayamadı kalın bağırsak abimiz ama..
Ben zaten o yorumu Batsuayiye mikroorganizma dediler diye yazdım Onur. İcardi 6 aydır formsuz formsuz oynatılıyor. O pozisyonda eski İcardi bir şekilde golü bulabilirdi, bulamadı canı sağolsun. Batsın torreiranın çevirdiği pozisyonda zordu, boş kale gibi gözüküyor ama cidden zor pozisyonda iyi çevirdi. Geldiği dakikadan itibaren kıçımızı kurtaran adam Bats. Buna rağmen o da mobingi, forma adaletsizliğini görüyor. Patlar yakında.top yerden sekince çok zıpladı icardi zor vurdu o pozisyonda
uçarak vurmaya çalıştı zaten
icardi-bats forma rekabeti takıma yarar diye umalım artık ne yapalımBen zaten o yorumu Batsuayiye mikroorganizma dediler diye yazdım Onur. İcardi 6 aydır formsuz formsuz oynatılıyor. O pozisyonda eski İcardi bir şekilde golü bulabilirdi, bulamadı canı sağolsun. Batsın torreiranın çevirdiği pozisyonda zordu, boş kale gibi gözüküyor ama cidden zor pozisyonda iyi çevirdi. Geldiği dakikadan itibaren kıçımızı kurtaran adam Bats. Buna rağmen o da mobingi, forma adaletsizliğini görüyor. Patlar yakında.
Blokcu Veli Zehra ile idmanlara basladievet gerçekten al da at demişti.
bu arada beni bu muhabbete çekme. benim amacım batsı kötülemek değil. 10 kere yazdık süper topçu diye.
amaaan sana neyi anlatacağım yaw.
block.
haydi yallah.
O pozisyonda eski Icardi de olsa gol atamazdi gecelim bunlari. Top diyagonal ve sert geldi topa bacagiyla yetisemedi o yuzden. Bundan dolayi da kimse elestirilmez.Ben zaten o yorumu Batsuayiye mikroorganizma dediler diye yazdım Onur. İcardi 6 aydır formsuz formsuz oynatılıyor. O pozisyonda eski İcardi bir şekilde golü bulabilirdi, bulamadı canı sağolsun. Batsın torreiranın çevirdiği pozisyonda zordu, boş kale gibi gözüküyor ama cidden zor pozisyonda iyi çevirdi. Geldiği dakikadan itibaren kıçımızı kurtaran adam Bats. Buna rağmen o da mobingi, forma adaletsizliğini görüyor. Patlar yakında.
Batsuhayi de ilk golde normalde atamazdi ama fiziken çok diriO pozisyonda eski Icardi de olsa gol atamazdi gecelim bunlari. Top diyagonal ve sert geldi topa bacagiyla yetisemedi o yuzden. Bundan dolayi da kimse elestirilmez.
O pozisyonda duran toptan geldigi icin pozisyon almasi cok daha kolaydi top bi defa sert bir sekilde yukselmedi o kadar. Dogru yere kostu sadece topa dogru dokunmasi kolay degildi onu da basardi. Iki pozisyon birbirine benzemiyor hic.Batsuhayi de ilk golde normalde atamazdi ama fiziken çok diri
İcardinin daha hızlıydı doğru ama. 1-2 adım önde olsa goldü zatenO pozisyonda duran toptan geldigi icin pozisyon almasi cok daha kolaydi top bi defa sert bir sekilde yukselmedi o kadar. Dogru yere kostu sadece topa dogru dokunmasi kolay degildi onu da basardi. Iki pozisyon birbirine benzemiyor hic.