#44 Michy Batshuayi

Alın renktaşlar pp yapmalık
20240822_001913.jpg

Büyük GalataSaraylı FenevBahçe başkanı Ali KOÇ a teşekkürler

Michy Batshuayi. Fazla söze gerek yok. Senelerdir As Santraforumuzun arkasındaki oyuncular rezalet idi ama Samandıranın kalbinden öyle bir adam çekmişiz ki muazzam. Oyuna yine girdi ve 2 golle takımı turda tuttu. İyi ki geldin, iyi ki varsın Batsman
20240822_004406.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana o kadar laf ettınız gelsin dedım dıye

gördugunuz gibi

Michy Batshuayi. Fazla söze gerek yok. Senelerdir As Santraforumuzun arkasındaki oyuncular rezalet idi ama Samandıranın kalbinden öyle bir adam çekmişiz ki muazzam. Oyuna yine girdi ve 2 golle takımı turda tuttu. İyi ki geldin, iyi ki varsın Batsman Ekli dosyayı görüntüle 258039

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit reyiz dur allah aşkına ortalık zaten karışık 😂

müthiş bir yedek santrafor.
ancak haddinizi aşmayın.
icardi'nin kalın bağırsağının içindeki tenyanın kalın bağırsağının içindeki henüz tanımlanmamış organızmanın futbol kalitesi > bu arkadaşımız.
sonra çok üzülürsünüz.

müthiş bir yedek santrafor.
ancak haddinizi aşmayın.
icardi'nin kalın bağırsağının içindeki tenyanın kalın bağırsağının içindeki henüz tanımlanmamış organızmanın futbol kalitesi > bu arkadaşımız.
sonra çok üzülürsünüz.
Boş kaleye batsın rovosatasini tamamlayamadı kalın bağırsak abimiz ama..

Boş kaleye batsın rovosatasini tamamlayamadı kalın bağırsak abimiz ama..
evet gerçekten al da at demişti.

bu arada beni bu muhabbete çekme. benim amacım batsı kötülemek değil. 10 kere yazdık süper topçu diye.

amaaan sana neyi anlatacağım yaw.

block.

haydi yallah.

evet gerçekten al da at demişti.

bu arada beni bu muhabbete çekme. benim amacım batsı kötülemek değil. 10 kere yazdık süper topçu diye.

amaaan sana neyi anlatacağım yaw.

block.

haydi yallah.
Veli severim seni sana sovmem. Forumda kimseye sovmem. Ama biraz daha had bilerek yorum yap dostum. Batsuaiye kalın bağırsaktaki mikroorganizma diyerek hoş olmayan yorum yapıp sonrasında hadi yallah falan yazmışsın. Terbiyesizliğin lüzumu yok bence. İyi geceler.

Geri
Üst Alt