- 1 Ağustos 2014
- 63.804
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yiğit reyiz dur allah aşkına ortalık zaten karışıkMichy Batshuayi. Fazla söze gerek yok. Senelerdir As Santraforumuzun arkasındaki oyuncular rezalet idi ama Samandıranın kalbinden öyle bir adam çekmişiz ki muazzam. Oyuna yine girdi ve 2 golle takımı turda tuttu. İyi ki geldin, iyi ki varsın BatsmanEkli dosyayı görüntüle 258039
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş kaleye batsın rovosatasini tamamlayamadı kalın bağırsak abimiz ama..müthiş bir yedek santrafor.
ancak haddinizi aşmayın.
icardi'nin kalın bağırsağının içindeki tenyanın kalın bağırsağının içindeki henüz tanımlanmamış organızmanın futbol kalitesi > bu arkadaşımız.
sonra çok üzülürsünüz.
evet gerçekten al da at demişti.Boş kaleye batsın rovosatasini tamamlayamadı kalın bağırsak abimiz ama..
Veli severim seni sana sovmem. Forumda kimseye sovmem. Ama biraz daha had bilerek yorum yap dostum. Batsuaiye kalın bağırsaktaki mikroorganizma diyerek hoş olmayan yorum yapıp sonrasında hadi yallah falan yazmışsın. Terbiyesizliğin lüzumu yok bence. İyi geceler.evet gerçekten al da at demişti.
bu arada beni bu muhabbete çekme. benim amacım batsı kötülemek değil. 10 kere yazdık süper topçu diye.
amaaan sana neyi anlatacağım yaw.
block.
haydi yallah.