#44 Michy Batshuayi

top yerden sekince çok zıpladı icardi zor vurdu o pozisyonda

uçarak vurmaya çalıştı zaten
Ben zaten o yorumu Batsuayiye mikroorganizma dediler diye yazdım Onur. İcardi 6 aydır formsuz formsuz oynatılıyor. O pozisyonda eski İcardi bir şekilde golü bulabilirdi, bulamadı canı sağolsun. Batsın torreiranın çevirdiği pozisyonda zordu, boş kale gibi gözüküyor ama cidden zor pozisyonda iyi çevirdi. Geldiği dakikadan itibaren kıçımızı kurtaran adam Bats. Buna rağmen o da mobingi, forma adaletsizliğini görüyor. Patlar yakında.

Mevzu illa 11 ise Icardi ile birlikte oynayacagı formasyonlarda yok değil bence bu futbolcu topluluğu ile oynatabilene 3-5-2 / 3-4-3 / 3-4-1-2 vs de oynayabilirler ikisi 4-4-2 ye uygun değil evette.

Ben zaten o yorumu Batsuayiye mikroorganizma dediler diye yazdım Onur. İcardi 6 aydır formsuz formsuz oynatılıyor. O pozisyonda eski İcardi bir şekilde golü bulabilirdi, bulamadı canı sağolsun. Batsın torreiranın çevirdiği pozisyonda zordu, boş kale gibi gözüküyor ama cidden zor pozisyonda iyi çevirdi. Geldiği dakikadan itibaren kıçımızı kurtaran adam Bats. Buna rağmen o da mobingi, forma adaletsizliğini görüyor. Patlar yakında.
icardi-bats forma rekabeti takıma yarar diye umalım artık ne yapalım

Bu arada bir takımın 11 den bağımsız supersub ının olmasıda buyuk bir + dır ozelliklede 5 degisiklik ile yedekten giren adamın değeri de çok önemli , neticede herkes 11 olamaz rolleri iyi belirlersen bir sıkıntı olmaz.

Kaç kurtar kendini kral
Bu bjklı hainler senide bitirecek

Adam Allah'ın lütfu gibi geldi ya.

Teşekkürler Ali Koç.

Bu adam olmasa ligde içerde Hatay'a puan verip young boys deplasmanında şl biletini bırakmıştık çok büyük katkı verdi bu kadar kısa sürede.

Icardi ile kiyaslanirsa, daha tempolu ve ceza sahasinda topla bulusma olasiligi cok daha yüksek olan bir oyuncu.

Icardiye bakarak, evet, daha fazla gol kaciriyor ama en azindan sürekli pozisyon üreten bir oyucusudur kendisi.

Icardiyi gercekten cok seviyorum ama suan pek formda degil ve Bats gibi bir oyuncun varsa, ilk 11´de oynatmamak bana anlamsizca geliyor.

O pozisyonda eski Icardi de olsa gol atamazdi gecelim bunlari. Top diyagonal ve sert geldi topa bacagiyla yetisemedi o yuzden. Bundan dolayi da kimse elestirilmez.

Henüz ilk 11 olmaz cünkü Mauro takimin yarisi gercekten olursa da CF olarak Icardi'nin arkasina atilmali

Batsuhayi de ilk golde normalde atamazdi ama fiziken çok diri
O pozisyonda duran toptan geldigi icin pozisyon almasi cok daha kolaydi top bi defa sert bir sekilde yukselmedi o kadar. Dogru yere kostu sadece topa dogru dokunmasi kolay degildi onu da basardi. Iki pozisyon birbirine benzemiyor hic.

O pozisyonda duran toptan geldigi icin pozisyon almasi cok daha kolaydi top bi defa sert bir sekilde yukselmedi o kadar. Dogru yere kostu sadece topa dogru dokunmasi kolay degildi onu da basardi. Iki pozisyon birbirine benzemiyor hic.
İcardinin daha hızlıydı doğru ama. 1-2 adım önde olsa goldü zaten

Geri
Üst Alt