Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.254
- 5.238
samet küfür yemek için zorluyorsun. Ali Koç anca senin kadar Icardi den nefret ederBiat etmek istersen
Buralardayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samet küfür yemek için zorluyorsun. Ali Koç anca senin kadar Icardi den nefret ederBiat etmek istersen
Buralardayım
Haklısın aşk adam.ne batshuayisi yahu ! okanın batshuayi sevdası süper kupamızla clye katılımımıza kast etti. imparator mauro icardi uykusunda bundan daha iyi oynar
Şuayip olmazsa 2. Young Boys maçı prestij maçıydı ahbap. Süper Kupa'da da en net pozisyon yine Şuayip'tenne batshuayisi yahu ! okanın batshuayi sevdası süper kupamızla clye katılımımıza kast etti. imparator mauro icardi uykusunda bundan daha iyi oynar
Şuayip olmazsa 2. Young Boys maçı prestij maçıydı ahbap. Süper Kupa'da da en net pozisyon yine Şuayip'ten
ilk maçta naptı ki, ilk golü ordaki herkes atardı, ikinci golde de kaleci yumurtladı ki girmese bile 1 gol gerideydik. ilk maç 2 gol attı diye 2. maçta oynatılmasa 2. maç o kdr kötü olmazdı. bj maçında da o girince zıçtık. tabi burda batshuayinin değil okanın kabahat, batshuayi derken okanın çift forvet sevdasını kastediom.
ne yapmak isteidiğini anlıyorum. yapma. komik değil. troll olmak da iyi bir şey değil.
iki farklı profilde oyuncu çünkü. iki tane akıllı kanat olduğunda icardi'den 50 gol katkısı alırsın. bats diz çöker tövbe ister. güreş istiyorsan bats seni daha tatmin eder.Oyun içinde Icardi'den daha aktif ve depar atabiliyor. Çift forvet konusunda katılıyorum ama Icardi yerine direkt Şuayip oynasa Jk maçı yine aynı olurdu belki ama CL'ye net kalmıştık.
Anlamadığın için trol demişsinne yapmak isteidiğini anlıyorum. yapma. komik değil. troll olmak da iyi bir şey değil.
iki farklı profilde oyuncu çünkü. iki tane akıllı kanat olduğunda icardi'den 50 gol katkısı alırsın. bats diz çöker tövbe ister. güreş istiyorsan bats seni daha tatmin eder.
ama bu demek değildir ki bats kötüdür.
osimhen bile diyor ki, icardi bir efsanedir. ondan öğrenmem lazım. bats da ölümcüldür.
şu adamların hangisinin daha iyi olduğunun, bir diğerini aşağılayarak yükseltmeye çalışanları direkt ip ban yapmak lazım bence.
bizim 3 tane hayvansal ve farklı farklı golcülerimiz vardır ki, r.madrid bile gıpta eder.
"ben haklıyım" 31'i yerine bir sene şunun keyfini çıkarın derim bence. (yanlış anlama senin için demiyom bunu)
seni samimi bulup fikirlerine önem veririm, farkındasındır zaten.Anlamadığın için trol demişsin
İcardiye her eleştiride,her dokundurmada ortaya çıkıp aynı şeyi söylemekten vazgeç
Gs kadrosu içinde şu oyuncu şu oyuncudan daha iyi dediğin bir mesajını bulursam forumu bırakacağına dair söz veriyomusun
İp ban sebebi demişsin ya o yüzden soruyorum
sırf ilgi çekmek için yapmadığın şey kalmadı şimdi de sahtekar gibi fotoşopculuğa başlamışsın ama amatörsünn...
Velinin peşini rahat bırak rahatsızlık verme insanlar artık. adam efendi gibi galatasarayımızı destekliyor. sen kim oluyorsun da ipsini soruyorsun utanmaz adamAnlamadığın için trol demişsin
İcardiye her eleştiride,her dokundurmada ortaya çıkıp aynı şeyi söylemekten vazgeç
Gs kadrosu içinde şu oyuncu şu oyuncudan daha iyi dediğin bir mesajını bulursam forumu bırakacağına dair söz veriyomusun
İp ban sebebi demişsin ya o yüzden soruyorum
recep sen olaylara hep adaletli yaklaşmış, hak dostu bir adamsın.evet batsuayi icardiden iyi topcudur
var mı itiraz eden hala
ne yapmıs yinerecep sen olaylara hep adaletli yaklaşmış, hak dostu bir adamsın.
bu sametin iş bilmezliğine bir çözüm bulunamaz mı ? cezalandırması şart değil mesaj atması engellense yeter.
bravo valla şu tepkinden bile konuya yönetimin ne kadar hakim olduğunu anlamış oldum..ne yapmıs yine