#44 Michy Batshuayi

ne batshuayisi yahu ! okanın batshuayi sevdası süper kupamızla clye katılımımıza kast etti. imparator mauro icardi uykusunda bundan daha iyi oynar

ne batshuayisi yahu ! okanın batshuayi sevdası süper kupamızla clye katılımımıza kast etti. imparator mauro icardi uykusunda bundan daha iyi oynar
Şuayip olmazsa 2. Young Boys maçı prestij maçıydı ahbap. Süper Kupa'da da en net pozisyon yine Şuayip'ten

Şuayip olmazsa 2. Young Boys maçı prestij maçıydı ahbap. Süper Kupa'da da en net pozisyon yine Şuayip'ten

ilk maçta naptı ki, ilk golü ordaki herkes atardı, ikinci golde de kaleci yumurtladı ki girmese bile 1 gol gerideydik. ilk maç 2 gol attı diye 2. maçta oynatılmasa 2. maç o kdr kötü olmazdı. bj maçında da o girince zıçtık. tabi burda batshuayinin değil okanın kabahat, batshuayi derken okanın çift forvet sevdasını kastediom.

ilk maçta naptı ki, ilk golü ordaki herkes atardı, ikinci golde de kaleci yumurtladı ki girmese bile 1 gol gerideydik. ilk maç 2 gol attı diye 2. maçta oynatılmasa 2. maç o kdr kötü olmazdı. bj maçında da o girince zıçtık. tabi burda batshuayinin değil okanın kabahat, batshuayi derken okanın çift forvet sevdasını kastediom.

Oyun içinde Icardi'den daha aktif ve depar atabiliyor. Çift forvet konusunda katılıyorum ama Icardi yerine direkt Şuayip oynasa Jk maçı yine aynı olurdu belki ama CL'ye net kalmıştık.

Oyun içinde Icardi'den daha aktif ve depar atabiliyor. Çift forvet konusunda katılıyorum ama Icardi yerine direkt Şuayip oynasa Jk maçı yine aynı olurdu belki ama CL'ye net kalmıştık.
iki farklı profilde oyuncu çünkü. iki tane akıllı kanat olduğunda icardi'den 50 gol katkısı alırsın. bats diz çöker tövbe ister. güreş istiyorsan bats seni daha tatmin eder.

ama bu demek değildir ki bats kötüdür.

osimhen bile diyor ki, icardi bir efsanedir. ondan öğrenmem lazım. bats da ölümcüldür.

şu adamların hangisinin daha iyi olduğunun, bir diğerini aşağılayarak yükseltmeye çalışanları direkt ip ban yapmak lazım bence.

bizim 3 tane hayvansal ve farklı farklı golcülerimiz vardır ki, r.madrid bile gıpta eder.

"ben haklıyım" 31'i yerine bir sene şunun keyfini çıkarın derim bence. (yanlış anlama senin için demiyom bunu)

Batshuayi çok iyi bir profesyonel modu düşmüyor ne zaman şans bulsa elinden geleni yapıyor. 👏

ne yapmak isteidiğini anlıyorum. yapma. komik değil. troll olmak da iyi bir şey değil.
Anlamadığın için trol demişsin

İcardiye her eleştiride,her dokundurmada ortaya çıkıp aynı şeyi söylemekten vazgeç

iki farklı profilde oyuncu çünkü. iki tane akıllı kanat olduğunda icardi'den 50 gol katkısı alırsın. bats diz çöker tövbe ister. güreş istiyorsan bats seni daha tatmin eder.

ama bu demek değildir ki bats kötüdür.

osimhen bile diyor ki, icardi bir efsanedir. ondan öğrenmem lazım. bats da ölümcüldür.

şu adamların hangisinin daha iyi olduğunun, bir diğerini aşağılayarak yükseltmeye çalışanları direkt ip ban yapmak lazım bence.

bizim 3 tane hayvansal ve farklı farklı golcülerimiz vardır ki, r.madrid bile gıpta eder.

"ben haklıyım" 31'i yerine bir sene şunun keyfini çıkarın derim bence. (yanlış anlama senin için demiyom bunu)

Gs kadrosu içinde şu oyuncu şu oyuncudan daha iyi dediğin bir mesajını bulursam forumu bırakacağına dair söz veriyomusun

İp ban sebebi demişsin ya o yüzden soruyorum

İcardiye her eleştiride,her dokundurmada ortaya çıkıp aynı şeyi söylemekten vazgeç

Gs kadrosu içinde şu oyuncu şu oyuncudan daha iyi dediğin bir mesajını bulursam forumu bırakacağına dair söz veriyomusun

seni samimi bulup fikirlerine önem veririm, farkındasındır zaten.

hatta bir çok eski üye ile yaşadığın uzun metrajlı problemlerde bile "olabilir yaw" diye düşünürüm.

ancak halihazırda ısrarla insanlara "anlamadın" falan gibi hoş olmayan bir üslupla, "vazgeç" gibi emir kipi ile konuşuyorsun. sürekli insanları "şunu yap forumu bırakırım", "aksi taktide sen bırak" gibi yoruyorsun.

yine de hakkını vereyim, çoğu konuda yaklaşımını beğeniyorum, belli ki zeki bir çocuksun. iyi de gslısın.

seni an itibariyle sonsuza kadar engelliyorum. ne yazarsan yaz engelini açmayacağım.

bu posttan sonra "sen alıntı yaparsan sana 3 yıl ban", "ben alıntı yaparsam bana 3 yıl ban."

haydi alıntı yap? @Alper Altun alıntı yaparsa 3 yıl ban :d

yıldırdın. senin dinamiklerin.

Bats’ı bir şekilde yedek bekletebiliyorsun ama çift santrafor tutmazsa İcardi’yi Okan nasıl idare edecek bilmiyorum. Gitmeyi bile düşünebilir.

sırf ilgi çekmek için yapmadığın şey kalmadı şimdi de sahtekar gibi fotoşopculuğa başlamışsın ama amatörsünn...
neden söylim mi sana ? yaptıklarının hepsi kolpada ondan.

tüm mesajlarını raporluyorum çünkü insanları özellikle tahrik edip onları rahatsız ediyorsun. bir gün ilgi görmesen bir kişi seni alıntılamasa ağlarsın ama profiline bakıyorum da çaresizsinn..

16 lık adamsın like sayıma bak istersen birde mesaj sayımıa 50 bin üstünde bu ne demek biliyo rmusun insanlar saygı duyup seviyor demek. seni kimsenin sevmediğini anlayıp burayı terketmeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Velinin peşini rahat bırak rahatsızlık verme insanlar artık. adam efendi gibi galatasarayımızı destekliyor. sen kim oluyorsun da ipsini soruyorsun utanmaz adam

bravo valla şu tepkinden bile konuya yönetimin ne kadar hakim olduğunu anlamış oldum..

evet ne yapmış yine? ne yapmamış ki.
veli baltacıyı ve emrahı çıldırttı, her üyeyi manipüle ediyor birde huzur bozucu hiç bir şekilde imla kurallarına dikkat etmiyor.

en sevmediği oyuncu icardi en sevdiği isim ise fenerli fred. tüm gün negatif basması yetmezmiş gibi yazılanları da katiyen okumuyor. ben ve diğer üyeler ceza alırız korkusuyla da birşey diyemiyoruz tabi çünkü bizi hep bastırıyor. körü körüne fikirler ile bilirsiin dinler yokken ki yaşayan yobaz insanları aynen öyle

bizi bu zulümden kurtar lütfen

Geri
Üst Alt