#44 Michy Batshuayi

la ne tribi hata yaptı o pozisyonda bi önceki pozisyonda icardi önüne atamadı adamın bişey olmaz
Koşmadı olm topa, yine savunmak için kasmışsın. Sara ellerini açtı niye koşmuyorsun diye hatta.

Bence oyuna alınması bile hataydı, saçma bir rol vereceksek vermeyelim.

Kısmen net kaçırdı bir pozisyonda o her zamanki hali neyse de maçın son dakikalarında laubaliliği neydi o öyle?

Şeyinden tavana asarım öyle oyuncuyu, bu ne rahatlık lan hayırdır?

Haksızlık etmeyin adama. Okan FB maçında almadı, bu maçta da sanki genç oyuncu gibi son 5 dk falan aldı. Oynadığı maçlarda kötü olmamasına rağmen kesildi. Uzulmesi normal. Aynı zaha gibi kademeli olarak kusturulmemesi gerekir. Paşa maçı 11 çıkmasını bekliyorum

Haksızlık etmeyin adama. Okan FB maçında almadı, bu maçta da sanki genç oyuncu gibi son 5 dk falan aldı. Oynadığı maçlarda kötü olmamasına rağmen kesildi. Uzulmesi normal. Aynı zaha gibi kademeli olarak kusturulmemesi gerekir. Paşa maçı 11 çıkmasını bekliyorum
Osimhen var Icardi döndü, Bats niye 11 çıkıyor yav

Fb maçında oyuna girememek psikolojik açıdan hırpalamış gibi duruyor. Paşa maçında 11 oynatmak lazım. Değerli bir parça Batsuayi kendini ana planın dışında kalmış hissederse verim alma ihtimalimiz düşük

Osimhen var Icardi döndü, Bats niye 11 çıkıyor yav
Uzun vadede fayda sağlaması için adminim. Adam iyi oynadığı halde kesildiginde o oyuncu motivasyonunu tamamen kaybediyor. 3 senedir çok oyuncu yedik böyle ne yazık ki. Gerekirse kolay maçlarda 3 forvet oynatsin yine oynatsin. Zaha bu yüzden aşağı seyirde gitti. Gomis keza. Gunayda şikayetçi, Berkan alışmış ses etmiyor😄 kerem demirbayda öyle. 15-16 oyuncu ile bunca maç geçmez. 2. Forveti kabullenmisti, icardi yerine girerim demişti ama şimdi 3e düşünce hircinlasmasi normal, aldığı kısa sürede birseyler yapmak için bencillik yapması normal. 7-8 dkda gol atıp kendimi göstereyim diye jakopsa pas atmadı, normalde bats bencil bı adam degil

Uzun vadede fayda sağlaması için adminim. Adam iyi oynadığı halde kesildiginde o oyuncu motivasyonunu tamamen kaybediyor. 3 senedir çok oyuncu yedik böyle ne yazık ki. Gerekirse kolay maçlarda 3 forvet oynatsin yine oynatsin. Zaha bu yüzden aşağı seyirde gitti. Gomis keza. Gunayda şikayetçi, Berkan alışmış ses etmiyor😄 kerem demirbayda öyle. 15-16 oyuncu ile bunca maç geçmez. 2. Forveti kabullenmisti, icardi yerine girerim demişti ama şimdi 3e düşünce hircinlasmasi normal, aldığı kısa sürede birseyler yapmak için bencillik yapması normal. 7-8 dkda gol atıp kendimi göstereyim diye jakopsa pas atmadı, normalde bats bencil bı adam degil
Reis okay ama Osimhen mümkünse her an her saniye sahada olmalı, Icardi de dönmüşken zor iş.

Bats’a verilen bütçeyle açıkçası Mertens yerine adam alırdım ben, geldiğinde de söylemiştim bunu.

Sucic gibi adam 10 m euroya gitti, müthiş olurdu şu an takımda olsa.

Reis okay ama Osimhen mümkünse her an her saniye sahada olmalı, Icardi de dönmüşken zor iş.

Bats’a verilen bütçeyle açıkçası Mertens yerine adam alırdım ben, geldiğinde de söylemiştim bunu.

Sucic gibi adam 10 m euroya gitti, müthiş olurdu şu an takımda olsa.
Kesinlikle haklısın, tam tersi olsaydı önce osimhen gelseydi şuan fenerde devam ederdi bats. Biz de gidip bir orta saha daha olabilirdik, osimhen şans transferi oldu ve plansız geldi. Ama bats 2. forvete razı geldi, 3 oldu. Barışın yerine lutufmus gibi gireceğine hiç girmesin. 3-5-2 vs denenecekse bats osimhen yapalım paşa maçında, yorulan paşa defansına 60 gibi girsin icardi. Yine senelik 4-5 verip kusturdugumuz adam olmasın takımda. Forma adaleti içinde güzel bir mesaj olmaz mı?

Kesinlikle katılıyorum.Bu çocuk 90 dakika oynamalı ve sağbeki almalı artık.Tamam Kağan iyi orta kesiyor ama bu çocuk sağ bek.oynadıkça çok daha yi olacak ve daha çok seveceğiz.
Kaan'ın stoper özellikleri çok değerli bek için. Önde basıp uzun topa zorluyoruz rakibi. Topluyor Kaan o topları.

Hayırdır ya Icardi Osimhen varken sana tabi ki sıra gelmeyecek. Adamın ayağına 1 kere top geldi doksana yolladı. Sende de varsa o ayak bu triplerini yap. Ama yok yani. Pasını vereceksin ve koşup mücadele edeceksin.

Fb maçı öncesi gazlanmıştı oyuna girmeyince tavır yaptı kendince bir şey olmaz toparlar.

Kaan'ın stoper özellikleri çok değerli bek için. Önde basıp uzun topa zorluyoruz rakibi. Topluyor Kaan o topları.
Yalnız kontratak oyunlarında ağır kalıyor ve sağ taraf resmen madene dönüşüyor.Bkz.Young Boyz maçı.Tabi stoperlerdende çok yardım gelmedi o maç .Baskılı oynadığımız maçlarda haklısın.Çok iyi orta kesiyor ama artık Jelert oynamalı.Jelerti bir 3-5 maç tam izlemeliyiz Kasımpaşa maçında.

Bir yerde top kaybi sonrası sövdü okan buna. 2dir aynı şeyi yapiyorsun dedi. Kendini bir halt sanan topculari sevemiyorum malesef. Girdikten sonraki lakayitligi ile golü yesek okani yerdiniz şimdi okan küstürdü oluyor. Tv'den izleyerek komut vermek kolay. Osimhen icardi olan takimda ekstralar yapması lazım girmesi için. Mesela o pasi jacobs a vermemesi bile ipini çektiriyor sırf tabela yapayım diye düşünüyor çünkü. Bak osimhenin golü yok ama 3 asisti var. Kafayla indirdiği yerde osimhen kaleye vurmayi bilmiyor muydu? Kolayi yapmayı seçti adam asist yapti. Zeka farkı derler işte buna

jakops a vermediği pas orta sahadan diğer kanata atamadığı pas, 2 tane top ezmesi falan. bu kadar kısıtlı süreye kötü dğeerlendirdi şansını.
bide anlamadığım olm senin golü atman hiç bir şeyi değiştirmeyecek ki. şu isimlerle rotasyon harici oynamayacaksın. jakops a pası verip golü attırsan daha mühim iş yapmış olacaksın. oyuncuların böyle bireysel fantezilere girdiği zaman takım oyunu falan kalmıyor. 90dk oynamıs o dk oraya kosu yapan jakops bi daha sen bu sekilde yaptığın sürece kosu falan yapmaz oraya. dolayısıyla olan takıma olur.

Geri
Üst Alt