#44 Michy Batshuayi

Komşunun tavuğu hesabı mi bilmiyorum fakat bu adam bana hadi bjk geçtim yaş aldı artık, fbde daha tempolu ve fit gözüküyordu.

Yedek için en çok isteyeceğim isimdi o Bats fakat bizim kullanma biçiminden mi, oyuncu kaynaklı mi yoksa her ikisi de mi, ikili mücadelede bile o istek yok gibi.

Ya 3 milyon para alıyon abi bizden sıçrama yapıp EPL filan mı yapican zaten otur işte firsat gelince de işini yap hepsi bu. Fitligi filan hikaye bence o açıdan sıkıntısı yok mental olarak sıkıntılı Okan hoca buraları yonetemiyor gibi maalesef gerçi Osimhen piyangosu çıkmasa bu kadar iskartaya çıkmazdı hocaya da o açıdan bir şey diyemiyorum böyle olacağını bilse o da 3. Forvet olarak Halil kalsa daha iyiydi yönetilmesi açısından

Ben bu adamı sevmiyordum zaten de
Seneye net ihtiyacımız olacak ,osi yok
İcardi bir yaş daha alıyor derken ,sürekli böyle santrafor çekemeyeceğimize göre küstürmemk lazım 🤔

Moral bozmak yok erzurum boğası bu yıl çok iş düşecek sana

Kupa maçlarında 90+ ya kadar oynasın penaltıları da atsın hatta birde serbest vuruş kullanma hakkı verelim surat yapma.
Zaten zaha Kerem ziyesh den muzdarip taraftarız

1727439083817.webp

Yedekteki oyunculari hazir ve mutlu tutmak istiyosak, 80-85dk oyuncu degistirmek icin beklememiz lazim. Minimum 30dk oynamali girdiginde yedek oyuncu. 80-85te ancak gencleri yada mac gidiyosa doldurt bosalta al adami. Bu senede 5 maci olmaz. Laubaliligine bizde kizdik ama kenara itilecek adamda degil Bats. Beklenen katkiyi da verdi sezon basindan beri. Hucumda Mertens gereksiz uzun sureler aliyo mesela. Biraz Mertens'den azaltmak lazim.

Arkadaşlar işte maçtan önce de yazdığım şeylerde bunu anlatmaya çalışıyordum;

Şimdi sen Bats’ı transfer ederken şunu konuşuyorsun;

- Icardi 1. Forvet. Sen rotasyonda ve kupa maçlarında 11’imizsin. Bazen de çift forvete döneceğiz,

Osimhen gibi bir piyango vurunca 3. Forvete düşüyorsun. Ok elbette Osimhen bu. Ama sen bu adamı da oynatacaksın. Oynatmazsan kaybedersin.

Aynısı Nelsson, Kerem vs için de geçerli.

Batshuayi 35-36 yaşındadır Cenk misali 3. Forvetin olur ama durum böyle değil.

Osi piyangosu vurmasaydı son 4 maçın 4’ünde de bu adam ilk 11 oynayacaktı.

Üstelik ilk 11 oynama baskısı yapmıyor bu adam.

15-20 dk oynamak istiyor ya hakkı değil mi?

Oyuncuları anlamanız lazım bazen

Burası Gs, astığım astık kestiğim kestik mantığıyla olmaz

Maça girdikten sonra şu tarz hareketler sergiledi. Süre bulamayacağı için triplerde galiba

Dakika 70 oldu Şu maç oyuna girmemesi skandal. Bu adama yıllık 3 milyon Euro veriyoruz ve 3 yil kontratı var. Hemen harcanacak bir isim değil bast.

Bu adam devre arası gider ve gitmekte de haklı. Paşanın canı sıkılmasın diye yedek bekleyecek bir oyuncu değil.

Motivasyonunu yitirmiş.

Icardi'den daha iyi durumdayken oynatılmadı.

Forma adaleti diyorsak adam haklı. Umarım kendine gelir. Bu şekilde hem kendine hem bize zarar.

Kimsenin böyle yavsak yavsak dolanma hakkı yok sahada icardi-osimhen dururken 11 mi baslayacakti ? Fener maçında oynamadı mi hoca uygun görmemiş oynatmamistir

3 yıl uzatmak hataydı

30+ her topçu ile bonservis vermiyosan max 2 yıl imzalaman gerekir

Geri
Üst Alt