#44 Michy Batshuayi

Derhal köyüne gönderin. Gelmesini hiç istemedim. Batsman diye başımıza çıkardınız. Adam bizi galibiyetlerden etti.
Hatay maçında kurtardı. YB yi eleseydik de çok ciddi payı olacaktı. Biraz psikolojisi bozuk olabilir. Böyle kesip atmak bize fayda sağlamaz. Kazanmak da OB nin görevi. Gayet fayda sağlayabilecek bir arkadaş Bats.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam fenerli foto falan paylaşmamış başka bir oyuncunun paylaşımına cevap yazmış boşu bırakalım pls. Duygusal bir adam olduğu belli Osimhenin gelişinden sonra 3. alternatif haline düşmesi psikolojik açıdan sarsmış insallah Okan hoca toparlar mentalitesini.

nerden bakarsan bak gerizekalılık. aptal eksik kalmıyor takımda sağolsunlar.

Adam fenerli foto falan paylaşmamış başka bir oyuncunun paylaşımına cevap yazmış boşu bırakalım pls. Duygusal bir adam olduğu belli Osimhenin gelişinden sonra 3. alternatif haline düşmesi psikolojik açıdan sarsmış insallah Okan hoca toparlar mentalitesini.
üzerinde fb forması varken kendi hesabından paylasım yapmıs mı yapmamıs mı orası ilgilendiriyor bizi. bu sene gelen bi oyuncu olsa tamam 10 senedir ülkede, bilmiyor mu neyin rahatsız edip etmeyeceğini.

Osimhen'e bir şey olursa bizden bu sezon bir şey olmaz.
geçen sene de böyle diyordun üstat. icardi hem gol kralı oldu (onda da penaltı ile gol atıyor deniyordu, penaltısız da gol kralı oldu) hem de şampiyon olduk.

mauro'ya güven pls. onun gibisi yok.

osimhen gibi bir azmanı gördükten sonra çıta arşa çıktı çıkmasına da, forvetimiz yokmuş gibi davranmayalım bence.

Reyiz bugün sahada gezintiye çıkmaz umarım. Çıkıp 1-2 tane sallasın

geçen sene de böyle diyordun üstat. icardi hem gol kralı oldu (onda da penaltı ile gol atıyor deniyordu, penaltısız da gol kralı oldu) hem de şampiyon olduk.

mauro'ya güven pls. onun gibisi yok.

osimhen gibi bir azmanı gördükten sonra çıta arşa çıktı çıkmasına da, forvetimiz yokmuş gibi davranmayalım bence.
Geçen sene champ olamayız gibi bir şey demedim asla. Icardi sakatlanmadan önce iyiydi baya atmıştı zaten öyle götürdü. Gerisini de Alanya'ya 4. gol, Ads'ye 3. gol, Sivas'a 6. gol gibi puan almayan goller ve penaltılarla tamamladı. 2. olan Ceko da 2. yarı topun T'sini oynamamıştı.

Immobile de gol kralı şu anda ama yarısı penaltı. Her şey istatistik değil.

Mertens Icardi ile takım basamıyor koşamıyor statik kalıyor endişelenmekte baya haklıyım bence.

Geçen sene champ olamayız gibi bir şey demedim asla. Icardi sakatlanmadan önce iyiydi baya atmıştı zaten öyle götürdü. Gerisini de Alanya'ya 4. gol, Ads'ye 3. gol, Sivas'a 6. gol gibi puan almayan goller ve penaltılarla tamamladı. 2. olan Ceko da 2. yarı topun T'sini oynamamıştı.

Immobile de gol kralı şu anda ama yarısı penaltı. Her şey istatistik değil.

Mertens Icardi ile takım basamıyor koşamıyor statik kalıyor endişelenmekte baya haklıyım bence.
icardi.jpg

reyiz sakatlanana kadar iyiydi deyip çıkıyorsun işin içinden. o dediğin kısım zaten 9 hafta. adamın golleri seni yarışta tutmuş. bjk ve ts derbilerinde tüm golleri bu herif atmış. cl'de de atmış. ön elemenin de geçilmesini sağlamış.

ee şimdi sakat değil. ee demek ki sakat olmayınca ligi kırıyor bu adam. bırak oynasın?

geçen sezon sakatlık sonrası zaten doğru düzgün oynayamadı ki adam? tam oynamaya başladı fb maçında göz çukurunu kırdılar herifin :d

ayrıca sürekli skoru 3-4 yapan goller diyip küçümseme şu adamın attığı golleri. 5 gün önce gördük 4. golün de ne kadar önemli olabileceğini.

ayrıca son 10 maçta tam 11 gol atmış çatır çutur penaltısız.

bir forvetin daha ne yapmasını ister ki bir taraftar?

kasımpaşa maçında belki kırılacaktık, adam o maçı da kurtardı bir şekilde. son maç konya maçı belki zora girecekken herif şıp diye çözmedi mi?

bunları yazmıyon ama sivas 6, pendik 4 önemsiz goller yazıyon :d

o zaman sadece 1. ve 2. golleri atan adamları taktir edelim. herif 300 gol atsa 300ü de maçın 3. ve sonrası golleri olsa adamı eleştireceksin? böyle arguman mı olur reyiz?

bu adam seni şampiyon yaptı geçen sene. icardi olmasa şampiyon olamazdık. isterse 40 tane torriera 30 tane davinson olsun.

adam saf golcü bu adama topu ceza sahasına getirecen. sen güreşen fw seviyorsun. fikrin de değişmeyecek ama öyle yazıyorum işte.

haa bütün bunları "osimhen olmazsa bizden bu sene de olmaz" dediğin için yazdım.

osimhen'in arkasında sanki icardi değil de mehmet badtal var :d

hiç sıkılmaya gerek yok yaw. boru gibi forvetlerimiz var.

Batshuayi Türkiye'de oynadığı hiç bir kulübe aidiyet göstermedi. Bizde ki gidişat da o yönde İnşallah ben yanılırım.

bunda haklısın bu arada ama bunun sebebi icardi değil.

hoca bulacak bunun çözümünü abi.

"dinamik olacağız" diye ligin en kaliteli bitiricisinin yedek oturtulması büyük saçmalık olur. (osimhen yokken) osi varken osi oynar. o adam extreme bir örnek ve belki de devre arası kesin olarak sezon sonu artık olmayacak.

ve böyle bir adama sahipken "öldük bittik" diye düşünmeni anlayamıyorum. eleştireceksek okan'ı eleştirelim bence.

Ekli dosyayı görüntüle 264687

reyiz sakatlanana kadar iyiydi deyip çıkıyorsun işin içinden. o dediğin kısım zaten 9 hafta. adamın golleri seni yarışta tutmuş. bjk ve ts derbilerinde tüm golleri bu herif atmış. cl'de de atmış. ön elemenin de geçilmesini sağlamış.

ee şimdi sakat değil. ee demek ki sakat olmayınca ligi kırıyor bu adam. bırak oynasın?

geçen sezon sakatlık sonrası zaten doğru düzgün oynayamadı ki adam? tam oynamaya başladı fb maçında göz çukurunu kırdılar herifin :d

ayrıca sürekli skoru 3-4 yapan goller diyip küçümseme şu adamın attığı golleri. 5 gün önce gördük 4. golün de ne kadar önemli olabileceğini.

ayrıca son 10 maçta tam 11 gol atmış çatır çutur penaltısız.

bir forvetin daha ne yapmasını ister ki bir taraftar?

kasımpaşa maçında belki kırılacaktık, adam o maçı da kurtardı bir şekilde. son maç konya maçı belki zora girecekken herif şıp diye çözmedi mi?

bunları yazmıyon ama sivas 6, pendik 4 önemsiz goller yazıyon :d

o zaman sadece 1. ve 2. golleri atan adamları taktir edelim. herif 300 gol atsa 300ü de maçın 3. ve sonrası golleri olsa adamı eleştireceksin? böyle arguman mı olur reyiz?

bu adam seni şampiyon yaptı geçen sene. icardi olmasa şampiyon olamazdık. isterse 40 tane torriera 30 tane davinson olsun.

adam saf golcü bu adama topu ceza sahasına getirecen. sen güreşen fw seviyorsun. fikrin de değişmeyecek ama öyle yazıyorum işte.
Şu anda sakat olmasa bile sakatlığının etkisi hala sürüyor.

Paşa maçını kendi kalesine attığı gol ve kaçırdığı penaltı ile zora sokan zaten Icardi. Attığı gollerle dengeledi işte.

Alanya Ads ve Sivas'taki gollerinin hepsi 2. yarının sonlarında Paşa maçı gibi ilk yarıda değil. Ha önemsiz demiyom ama önemi düşük diyorum.

Bir tek Pendik ve Konya maçında oynadı zaten. Bir de Hatay maçında kornerden golü war. Onun dışında 2. yarısı boş benim gözümde.

Bana göre 1-0'lık maçta tek gol atan, 5-0'lık maçta son 3 golü atandan daha iyidir (Pendik depinde Ceko mesela). 300 golü de böyle atıyorsa eleştiririm tabii.

Asıl Torreira olmasa şampiyon falan olamazdık.

bunda haklısın bu arada ama bunun sebebi icardi değil.

hoca bulacak bunun çözümünü abi.

"dinamik olacağız" diye ligin en kaliteli bitiricisinin yedek oturtulması büyük saçmalık olur. (osimhen yokken) osi varken osi oynar. o adam extreme bir örnek ve belki de devre arası kesin olarak sezon sonu artık olmayacak.

ve böyle bir adama sahipken "öldük bittik" diye düşünmeni anlayamıyorum. eleştireceksek okan'ı eleştirelim bence.
Bunun sebebi tabii ki Icardi ve Mertens. Ceko Tadic warken Fb de önde basamıyor. 2 kadayıfla önde basmak kolay bir iş değil.

İcardi bu sezona gayet iyi girdi fizik olarak sakatliga kadar gayet fit ve diriydi. Gecen sene baya sallayan biri olarak soyluyorum

Ezbere yorumlar yapiliyor.

yeeaaa :ddd

şu cümleyi de kurma yeaa :ddd

herif olduğu yerde duruyordu, pin-ball gibi adama top çarptı da girdi sanki ölü yaprak vuruşuyla muslera'yı avladı adam yeea ://
Sonuca bak sonuca. Neyse özetle

Icardi olacaksa arkası

Torrera Sara
Barış Yunus Sallai

Olacak. Mertens oynarsa 45'ten sonra iş yaş. Demirbay oynarsa komple iş yaş

Bunun sebebi tabii ki Icardi ve Mertens. Ceko Tadic warken Fb de önde basamıyor. 2 kadayıfla önde basmak kolay bir iş değil.
icardi'yi press amaçlı bir takımın önde basan bir parçası olarak kullanmamak lazım diyorum ben de. bu herifin en büyük özelliği clinical bir bitirici olması. bu herifi kutuya koyarsın, çevresini ona göre doldurursun.

fb'in jugo ihtiyarlarını geçelim :d

icardi'yi press amaçlı bir takımın önde basan bir parçası olarak kullanmamak lazım diyorum ben de. bu herifin en büyük özelliği clinical bir bitirici olması. bu herifi kutuya koyarsın, çevresini ona göre doldurursun.

fb'in jugo ihtiyarlarını geçelim :d
Okan presten başka bir şey oynamıyor onu ne yapacağız. Ayrıca sakatlanmadan önce gayet iyi yapıyordu o işi. Mert'e kırmızı yedirdiği pozisyon son örneğiydi.

Geri
Üst Alt