#44 Michy Batshuayi

Uff weli ya. Icardi konusunda fikrimin değişmesi için senin postlarının değil Icardi'nin golleri dizmesi ve 5 metre koşabilmesi lazım. Alıntılayıp durma bu konuda. Tamamen zıt düşünüyoruz
ula fikir telakkisi yapamayacak mıyız?

iki postundaki çelişkiyi yakaladım, hemen kızıyon :d

Aynı çelişki sende de war. Icardi'yi istatistik üzerinden öveceksen Paşa maçını bana övmemen lazım?
nasıl ya :d

abi golcü ne yapar? gol atar.

paşa maçını atmış, almış?

eee?

ben "kendi kalesine" muhabbetine gülüyorum. ulan direk gibi duruyor adamın hamlesi bile yok topa. top tahtaya çarpar gibi ona çarpıyor giriyor. pure şanssızlık.

"kaçırdığı penaltıyla zora soktu"ya lafım yok mesela. ama adam telafi etti mi? etti.

"kendi kalesine attığı gol" demene gümledim sadece. bir de şu 3 ve sonrası atılan goller mevzusu.

neyse ya boşver.

az layk ver yau o kadar emek harcadık 1 tane laykın yok. amma da sinirleniyorsun şu icardi mevzusuna bee :dd

nasıl ya :d

abi golcü ne yapar? gol atar.

paşa maçını atmış, almış?

eee?

ben "kendi kalesine" muhabbetine gülüyorum. ulan direk gibi duruyor adamın hamlesi bile yok topa. top tahtaya çarpar gibi ona çarpıyor giriyor. pure şanssızlık.

"kaçırdığı penaltıyla zora soktu"ya lafım yok mesela. ama adam telafi etti mi? etti.

"kendi kalesine attığı gol" demene gümledim sadece. bir de şu 3 ve sonrası atılan goller mevzusu.

neyse ya boşver.

az layk ver yau o kadar emek harcadık 1 tane laykın yok. amma da sinirleniyorsun şu icardi mevzusuna bee :dd
Cagne'nin rize maçına döndü o maç. Cagneciler maçı aldı derken ilk yarı kaçırdığı penaltıyla maçı zora sokanın o olduğunu söylemiyor.

Burak mevzusu da 30 tane kaçırıp 31. de atınca gol kral yine affetmedi olayına dönmüştü.

Cagne'nin rize maçına döndü o maç. Cagneciler maçı aldı derken ilk yarı kaçırdığı penaltıyla maçı zora sokanın o olduğunu söylemiyor.

Burak mevzusu da 30 tane kaçırıp 31. de atınca gol kral yine affetmedi olayına dönmüştü.
icardi'yi kimlerle kimlerle aynı cümlede anıyorsun yaw.

Cagne'yi boş ver. Burak'ı son zamanlarında hiç sevmezdim ama CL'de Icardi'den daha fazla golü war. Karşılaştırılabilir gibi geldi.
2 sene serie a gol kralı abi bu adam :) burak'ı en iyi döneminde bile oraya göndersen 3 hafta sonra hamına da mamına da diyip geri dönerdi :d

burak'ın cl'de daha çok golü var diyince şaşırdım baktım.

burak cl'de 40 maç 13 gol 0 asist

icardi cl'de 25 maç 11 gol 1 asist

2 sene serie a gol kralı abi bu adam :) burak'ı en iyi döneminde bile oraya göndersen 3 hafta sonra hamına da mamına da diyip geri dönerdi :d
Burak Lil gibi düşük profil bir heyetle champ olurken Icardi'li Psg 2. olmuştu ona bakarsak

Zaten o ikisini karşılaştırma olarak değil örnek olsun diye yazmıştım ama karşılaştırmaya çektin işi. Çok manipüle ediyorsun Icardi konusunda beni

Burak Lil gibi düşük profil bir heyetle champ olurken Icardi'li Psg 2. olmuştu ona bakarsak

Zaten o ikisini karşılaştırma olarak değil örnek olsun diye yazmıştım ama karşılaştırmaya çektin işi. Çok manipüle ediyorsun Icardi konusunda beni
icardili psg mi :d

mehmet yozgatlılı gs'in uefa kupası alırkenki m.yozgatlı-gs ilişkisi gibiydi o seneki icardi-psg ilişkisi.

icardili psg mi :d

mehmet yozgatlılı gs'in uefa kupası alırkenki m.yozgatlı-gs ilişkisi gibiydi o seneki icardi-psg ilişkisi.
Walla Burak'ın en büyük düşmanlarından biri benim. Ben de Avrupa'da iş yapamaz diyordum ama herif 35'inde şampiyon oldu 5 büyük ligin birinde.

Burak, Icardi'den iyi demiyorum bu arada. Karşılaştırılabilir ne war bunda

İlk geldiği günden beri ısınamamıştım. Maks Antep topçusunu icardi ile kıyasladılar hala kıyaslıyorlar. 😂

Tamamıyla hissiyatımla yazıyorum. Okan hocayı hiç sevmiyor ve yemeye çalıştığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt