- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
Uff weli ya. Icardi konusunda fikrimin değişmesi için senin postlarının değil Icardi'nin golleri dizmesi ve 5 metre koşabilmesi lazım. Alıntılayıp durma bu konuda. Tamamen zıt düşünüyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uff weli ya. Icardi konusunda fikrimin değişmesi için senin postlarının değil Icardi'nin golleri dizmesi ve 5 metre koşabilmesi lazım. Alıntılayıp durma bu konuda. Tamamen zıt düşünüyoruz
ula fikir telakkisi yapamayacak mıyız?Uff weli ya. Icardi konusunda fikrimin değişmesi için senin postlarının değil Icardi'nin golleri dizmesi ve 5 metre koşabilmesi lazım. Alıntılayıp durma bu konuda. Tamamen zıt düşünüyoruz
Mertens'ten vazgeçmiyor ki? Sallai sık sık sakatlanıyor. O sakatlanıp Ziyek falan girdi mi 11'e yine patates oluyoruz.işte bu yaaa... işte buu...
ne oldu öldük bittik mi osimhen giderse?
Aynı çelişki sende de war. Icardi'yi istatistik üzerinden öveceksen Paşa maçını bana övmemen lazım?ula fikir telakkisi yapamayacak mıyız?
iki postundaki çelişkiyi yakaladım, hemen kızıyon :d
nasıl ya :dAynı çelişki sende de war. Icardi'yi istatistik üzerinden öveceksen Paşa maçını bana övmemen lazım?
Cagne'nin rize maçına döndü o maç. Cagneciler maçı aldı derken ilk yarı kaçırdığı penaltıyla maçı zora sokanın o olduğunu söylemiyor.nasıl ya :d
abi golcü ne yapar? gol atar.
paşa maçını atmış, almış?
eee?
ben "kendi kalesine" muhabbetine gülüyorum. ulan direk gibi duruyor adamın hamlesi bile yok topa. top tahtaya çarpar gibi ona çarpıyor giriyor. pure şanssızlık.
"kaçırdığı penaltıyla zora soktu"ya lafım yok mesela. ama adam telafi etti mi? etti.
"kendi kalesine attığı gol" demene gümledim sadece. bir de şu 3 ve sonrası atılan goller mevzusu.
neyse ya boşver.
az layk ver yau o kadar emek harcadık 1 tane laykın yok. amma da sinirleniyorsun şu icardi mevzusuna bee :dd
icardi'yi kimlerle kimlerle aynı cümlede anıyorsun yaw.Cagne'nin rize maçına döndü o maç. Cagneciler maçı aldı derken ilk yarı kaçırdığı penaltıyla maçı zora sokanın o olduğunu söylemiyor.
Burak mevzusu da 30 tane kaçırıp 31. de atınca gol kral yine affetmedi olayına dönmüştü.
Cagne'yi boş ver. Burak'ı son zamanlarında hiç sevmezdim ama CL'de Icardi'den daha fazla golü war. Karşılaştırılabilir gibi geldi.icardi'yi kimlerle kimlerle aynı cümlede anıyorsun yaw.
2 sene serie a gol kralı abi bu adamCagne'yi boş ver. Burak'ı son zamanlarında hiç sevmezdim ama CL'de Icardi'den daha fazla golü war. Karşılaştırılabilir gibi geldi.
Burak Lil gibi düşük profil bir heyetle champ olurken Icardi'li Psg 2. olmuştu ona bakarsak2 sene serie a gol kralı abi bu adamburak'ı en iyi döneminde bile oraya göndersen 3 hafta sonra hamına da mamına da diyip geri dönerdi :d
icardili psg mi :dBurak Lil gibi düşük profil bir heyetle champ olurken Icardi'li Psg 2. olmuştu ona bakarsak
Zaten o ikisini karşılaştırma olarak değil örnek olsun diye yazmıştım ama karşılaştırmaya çektin işi. Çok manipüle ediyorsun Icardi konusunda beni
Walla Burak'ın en büyük düşmanlarından biri benim. Ben de Avrupa'da iş yapamaz diyordum ama herif 35'inde şampiyon oldu 5 büyük ligin birinde.icardili psg mi :d
mehmet yozgatlılı gs'in uefa kupası alırkenki m.yozgatlı-gs ilişkisi gibiydi o seneki icardi-psg ilişkisi.
Böyle bişey diyen biri mi oldu neyin ironisini yapıyorsun şuan mesela?Icardiden de oshimenden de iyi .
Görüşümü yazdım hocam...Böyle bişey diyen biri mi oldu neyin ironisini yapıyorsun şuan mesela?