#44 Michy Batshuayi

Ağır çekimde oynuyor. Hadi patlayıcı gücün azaldı, biraz orta sahaya yardıma gel top dağıt be adam.

bugun oynadığı top ihanettir.Batsuai bu takımın mentaline uygun bir adam değil, ben okan hocanın da bugun epey sinirlendiğini düşünüyorum, bugun herkes sonuna kadar verdi, bu herif sahada yürüdü.

Maç günleri dışında hamallık mı yapıyor acaba?

Kıçını kaldıramıyor.

Bu seviyede bir yedek golcünün olmasının çok iyi olduğunu düşünüyordum ama performans olarak cidden hayal kırıklığı yani Osimhen'den sonra Batshuayi izlemek çok yorucu oluyor. Ağır çekimde oynuyor gibi ve çoğu pozisyonda mücadele bile etmiyor. Osimhen umarım hızlıca döner yoksa Bats ile oyun gücümüz epey azalıyor.

bu oyuna başımıza dert olur kontratını düşünürsek
bu adam bize karşı çok iyi pres yapmıştı sezon sonundaki maçta. şu an hareket edecek mecali yok.
inanılmaz bir düşüş.
kontratı alıp yatış moduna geçmiş gibi

Fener'den oyuncu alınmaması gerektiğinin bir örneği.

Bunun telefonları falan da dinlenmeli. Kripto fbli gibi takılıyor.

Bizim halısaya Rafael diye bir adam geliyor 45 üstü yaşlarında, ceza sahasının oraya top gelirse vuruyor, vücudu pek hareket etmiyor, kaleye geçme sırası gelince de efendi gibi golünü yiyip yine forvete gidiyor. Benzer bir görüntüdeler.

Millet genç halini kullandı biz yaşlı haline 3 milyon maaş verdik. Zaha vari bir transfer oldu

Fizik olarak kendini hazir tutmamis, mac oynamamasi da uzerine süs olmuş. Trabzon macinda bence daha iyi performans sergileyecektir, oynadikca acilir. Tam nasil sozlesme yaptigimiz hatirlamiyorum, ama 2 seneden uzunsa sacmalamisiz.

talibi olduğu an sallayalım.

maliyetinin 5te briine X bi siyahi güçlü adam bulsak daha çok iş yapar.

Maç ritmini de çok kaçırmış.

Arka arkaya oynarsa toparlar.

Bats iyidir özellikle kulübe için.

Geri
Üst Alt