#44 Michy Batshuayi

ulan jelert bile o fizikle bu kadroda yer bulmak için çabalıyor ediyor

sen ise 2 tane santrafor sakat kadayıf şaban gibi dolanıyon sahada

TS KS maçları nasıl geçecek yaw. Ada Yüzgeç Recep Yalın Dilek Çağrı Hakan Balta falan mı oynasa

Mental olarak bitmiş

Fb maçında oyuna girmediği günden sonra adam bozdu kendini gitgide

Mertens önünde koşuyor, bu niyetlenip adama basmadı bile
Y.boys maçından beridir buna kılım. O maçta da böyle rezaletti. Yav sende yetenek zaten kısıtlı neye güvenip koşmuyorsun. Senin 90 dakika koşup pres yapman lazım başka bir özelliğin yok çünkü

Y.boys maçından beridir buna kılım. O maçta da böyle rezaletti. Yav sende yetenek zaten kısıtlı neye güvenip koşmuyorsun. Senin 90 dakika koşup pres yapman lazım başka bir özelliğin yok çünkü

Fener bitirmiş bunu, yedek kala kala kendini ona alistirmis, neyse en azından kalıp yatacak bir tip değil, sene sonu bay bay

Yani ben buna saydırmıyorum çünkü çok bi beklentim yoktu. Ts maçında bence oynamasın. Mertens i atalım ilerde serbest oynasın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keske gelmeseydin. Vurdumduymaz topculardan nefret ediyorum.

Not: Paşam fb deplasmaninda oyuna girip tribunlere şov yapıp akli sira prim kasamadi diye triplere girdi. Ulan burasi sirk mi

Bak editledikce aklima geliyor. Her maç ball roll hareketini deneyip içine siciyor pozisyonlarin. Ulan ball roll senin neyine

Ha bu arada hakki yeniyor icardi yerine oynamali diyenlere bilezik gibi gecirdi 3-4 maçtır. İşte böyle futbolu bilmeyeceksiniz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt