Yiğit Muriç
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.891
- 404
- 1.823
bu kadar maaşa zor kovulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az maçında denedik olmadı demeye getirdi maç sonundaÇift forvet hocanın damağında kalmış ama tonla para verdiğimiz adamı oynatip çift forvet oynamak hiç aklına gelmemiş. Ne diye aldırdım derler adama hadi aldırdın hala neden tutuyorsun
Girdi ve tribündeki gariban emekçi sosisciyi vurdu.Bugün sonradan girse maçı alsa
Affeder misiniz
Alınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.şuayip resmen u-iz'i bile "yollanmalı" diyecek hale getirdi
çerçeve belli
bunuda okan küstürdüAlınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.
Bize ilk geldiğinde yine gol kaçırıyordu ama koşuyordu. Yank Boys turunu ortaya getirdi. Okan rövanşa çift forvet başlamasa o turu geçebilirdik. Hatay'da golü olmasa tepetaklak gidebilirdik jk ve cl elenmesi üstüne. Katkı vermedi diyemem ama şu anda koşmuyor. Osimhen'le de uyumu iyi değil. İkisi de birbirine pas vermiyor. Morata gelince fuzuli hale geliyor kadroda.
Uefa listesi de umrumda değil.
Ben Icardi'yi de yollarım bu arada. Hatta bu sene başında yollardım bana kalsa.
Alınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.
Bize ilk geldiğinde yine gol kaçırıyordu ama koşuyordu. Yank Boys turunu ortaya getirdi. Okan rövanşa çift forvet başlamasa o turu geçebilirdik. Hatay'da golü olmasa tepetaklak gidebilirdik jk ve cl elenmesi üstüne. Katkı vermedi diyemem ama şu anda koşmuyor. Osimhen'le de uyumu iyi değil. İkisi de birbirine pas vermiyor. Morata gelince fuzuli hale geliyor kadroda.
Uefa listesi de umrumda değil.
Ben Icardi'yi de yollarım bu arada. Hatta bu sene başında yollardım bana kalsa.
Osimhen gelince ve Fenerbahçe maçında da süre alamayınca büyük düşüş yaşadı. İlk geldiğinde katkısı oluyordu.bunuda okan küstürdü
Osimhen geldikten hemen sonra ilk 11 başladı doğal olarak. Paok maçında oyuna ilk sakatlıktan dönen Icardi girdi. Şuayip 3. tercih olarak girdi. O maçtan itibaren kafadan kontak takılıyor.bunuda okan küstürdü