#44 Michy Batshuayi

İlk 2-3 maç müthişti.

Sorumluluk alıyor ver kaç yapıyor müthiş paslar çıkarıyordu.

Bir ara bu adam 9 numara oynar iyi pas dağıtır bile demiştim.

Şimdi geldiğimiz noktada bu adama ne olmuş diyorum. Son yıllarında güzel kontrat alan oyuncular neden hep böyle. Cidden yordu artık bu durumlar.

Tam bir armut. Osimhen golü atarken osimhene ayak savuruyor

gönder ne kadar ciddiyetsiz adam varsa gönder boş kaleyi dağa taşa vurdu lakayıt herif fbli getirip topçu yaptılar başımıza. Birde osimhenin topuna atlayıp o golüde imha edecekti az daha, osimhen atınca gülüyor takım geride bu gülüyor sırıtıyor öyle şahsiyetsiz bir ciddiyetsizlikte.. utanıyorum formamızı giydiği için bu uğursuzu yollayın bu varken diğer oynadığı takımlar gibi bizde şampiyon olamayız.

Avrupa işi patladığına göre, artık transferde 3 oyuncu yazma işinin falan bir önemi kalmadı.

Tüm transfer stratejisini lige göre yapmak lazım.

Hafta başında çıkan, kendisine 5 m euro teklif olduğu haberi gerçekse, kendisini derhal gönderelim bence.

Çift forvet hocanın damağında kalmış ama tonla para verdiğimiz adamı oynatip çift forvet oynamak hiç aklına gelmemiş. Ne diye aldırdım derler adama hadi aldırdın hala neden tutuyorsun

Morata gelirse Şuayip'e de teklif varsa yollanmalı.
Çift forvet hocanın damağında kalmış ama tonla para verdiğimiz adamı oynatip çift forvet oynamak hiç aklına gelmemiş. Ne diye aldırdım derler adama hadi aldırdın hala neden tutuyorsun
Az maçında denedik olmadı demeye getirdi maç sonunda

şuayip resmen u-iz'i bile "yollanmalı" diyecek hale getirdi

çerçeve belli

Kaçırdığı goldeki vuruşu Galatasaray formasıyla son topa dokunuşu olmalıydı ama kulübümüz gelene geçene sevr anlaşması gibi kontrat verdiği için bu lükse sahip olamıyoruz. Mesela bir tane de kanat diye aldığımız vasat sallai var. Normalde hemen 3-5 bandında satıp yerine adam almamız lazım ama maaşa kim kim alır ki..

şuayip resmen u-iz'i bile "yollanmalı" diyecek hale getirdi

çerçeve belli
Alınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.

Bize ilk geldiğinde yine gol kaçırıyordu ama koşuyordu. Yank Boys turunu ortaya getirdi. Okan rövanşa çift forvet başlamasa o turu geçebilirdik. Hatay'da golü olmasa tepetaklak gidebilirdik jk ve cl elenmesi üstüne. Katkı vermedi diyemem ama şu anda koşmuyor. Osimhen'le de uyumu iyi değil. İkisi de birbirine pas vermiyor. Morata gelince fuzuli hale geliyor kadroda.

Uefa listesi de umrumda değil.

Ben Icardi'yi de yollarım bu arada. Hatta bu sene başında yollardım bana kalsa.

Alınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.

Bize ilk geldiğinde yine gol kaçırıyordu ama koşuyordu. Yank Boys turunu ortaya getirdi. Okan rövanşa çift forvet başlamasa o turu geçebilirdik. Hatay'da golü olmasa tepetaklak gidebilirdik jk ve cl elenmesi üstüne. Katkı vermedi diyemem ama şu anda koşmuyor. Osimhen'le de uyumu iyi değil. İkisi de birbirine pas vermiyor. Morata gelince fuzuli hale geliyor kadroda.

bunuda okan küstürdü

Atılan golde bile golü engellemek için her şeyi yaptı. Ofsaytta kal, vurmaya çalış, Osimen’i biç. Tam bir ajan.

bunuda okan küstürdü
Osimhen gelince ve Fenerbahçe maçında da süre alamayınca büyük düşüş yaşadı. İlk geldiğinde katkısı oluyordu.

bunuda okan küstürdü
Osimhen geldikten hemen sonra ilk 11 başladı doğal olarak. Paok maçında oyuna ilk sakatlıktan dönen Icardi girdi. Şuayip 3. tercih olarak girdi. O maçtan itibaren kafadan kontak takılıyor.

Ne olursa olsun kafasına göre oynayamaz.

Geri
Üst Alt