#44 Michy Batshuayi

Alınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.

Bize ilk geldiğinde yine gol kaçırıyordu ama koşuyordu. Yank Boys turunu ortaya getirdi. Okan rövanşa çift forvet başlamasa o turu geçebilirdik. Hatay'da golü olmasa tepetaklak gidebilirdik jk ve cl elenmesi üstüne. Katkı vermedi diyemem ama şu anda koşmuyor. Osimhen'le de uyumu iyi değil. İkisi de birbirine pas vermiyor. Morata gelince fuzuli hale geliyor kadroda.

Uefa listesi de umrumda değil.

Ben Icardi'yi de yollarım bu arada. Hatta bu sene başında yollardım bana kalsa.
Öyle diyon da fenerle anlaşamadığı için aldık.
Ayrıca kalsa belki şuan performans aldıkları bazı heriflerden birisi kesilebilirdi.
Belki 2 maç çözerdi ama 2-3 maç yine sıkıntıya girerdi.
Cenk yerine bu olurdu kadroda osimhen ve icardi gibi iki herifi kıskanıp trip atan adam 20 milyon verilen herif ve bunak dzekoyu da kıskanırdı belki de daha karışabilirlerdi.

Burada penaltı kaçırdı diye tüm takım seferberlik ilan ediyor orada bunları alamayabilirdi.
Birde icarsinin yokluğunda formaya bu kadar yakın olan adam sülalem rahat modunda takılıyorsa o adamda sorun vardır.

2 milyon maliyetli 300 binlik bir herifle hem psikolojik hemde fiziksel olarak daha sağlam bir ofans hattı da olabilirdi.

Herif ajan gibi davranıyor.
2 milyon ödülle sezonu satmaması için bir neden yokmuş gibi davranıyor, güvenemiyorum, net öyle hissettiriyor. Bu performanstan çok büyük sıkıntı maalesef.

Yakında ıslıklamalar da başkayacak.

Öyle diyon da fenerle anlaşamadığı için aldık.
Ayrıca kalsa belki şuan performans aldıkları bazı heriflerden birisi kesilebilirdi.
Belki 2 maç çözerdi ama 2-3 maç yine sıkıntıya girerdi.
Cenk yerine bu olurdu kadroda osimhen ve icardi gibi iki herifi kıskanıp trip atan adam 20 milyon verilen herif ve bunak dzekoyu da kıskanırdı belki de daha karışabilirlerdi.

Burada penaltı kaçırdı diye tüm takım seferberlik ilan ediyor orada bunları alamayabilirdi.
Birde icarsinin yokluğunda formaya bu kadar yakın olan adam sülalem rahat modunda takılıyorsa o adamda sorun vardır.

2 milyon maliyetli 300 binlik bir herifle hem psikolojik hemde fiziksel olarak daha sağlam bir ofans hattı da olabilirdi.

Herif ajan gibi davranıyor.
2 milyon ödülle sezonu satmaması için bir neden yokmuş gibi davranıyor, güvenemiyorum, net öyle hissettiriyor. Bu performanstan çok büyük sıkıntı maalesef.

Yakında ıslıklamalar da başkayacak.
Adsyi yeneriz bir şekilde. Kalan 2 maç da depte olduğu için ıslıklama işi anca derbiye kalır. Oraya kadarki 3 haftada ligin gidişatı %49 belli olacak zaten. İyi gidersek ıslık olmaz. Kötü gidersek baya karışırız

3 sene daha ekibimizde yer alacak, öyle 1 yıllık da değil 3 sene girecek o kontrat.

Brüt bakarsak 17-18 milyon euro yükümlülüğü var, iyi bir forvet alınacak paraydı yani

ortada bir oyun olmadığı için batshuayiyi eleştirmiyorum açıkcası.

sonradan girip üretemeyen bir takımda gol atma şansı yok

Kaleciden dönen topa çektiği şut beni kıllandırdı. O topa öyle vurursan asla gol olmaz önü boştu tıklasa goldü, niyeti nedir bu elemanın gitmek istiyorsa gitsin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacaklarını peşin öder hiç Florya'ya bile çağırmadan feshederim. Bilerek oynamıyor, salmış durumda.

Alacakları en az 10 milyon euro kalan sözleşmesinde, peşin bu parayı verebilecek olan versin de yarın başlatayım fesih işlemlerini.

Totem amaçlı bu defa ben mi forumdan gitsem :/
Dene kanka da son 15 maçın yarısını kazanamamışız zaten, burdan bakınca Murhan'ın foruma geri dönüşüyle başlıyor gibi seri

Antep'i de yenemezse gece yarısı operasyonuyla sanırım Murhan'a dalıcam

Geri
Üst Alt