Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle diyon da fenerle anlaşamadığı için aldık.Alınması doğruydu. Fbde kalsa Göztepe Eyüb tipi maçlarda sonradan girip maçı alabilirdi.
Bize ilk geldiğinde yine gol kaçırıyordu ama koşuyordu. Yank Boys turunu ortaya getirdi. Okan rövanşa çift forvet başlamasa o turu geçebilirdik. Hatay'da golü olmasa tepetaklak gidebilirdik jk ve cl elenmesi üstüne. Katkı vermedi diyemem ama şu anda koşmuyor. Osimhen'le de uyumu iyi değil. İkisi de birbirine pas vermiyor. Morata gelince fuzuli hale geliyor kadroda.
Uefa listesi de umrumda değil.
Ben Icardi'yi de yollarım bu arada. Hatta bu sene başında yollardım bana kalsa.
Adsyi yeneriz bir şekilde. Kalan 2 maç da depte olduğu için ıslıklama işi anca derbiye kalır. Oraya kadarki 3 haftada ligin gidişatı %49 belli olacak zaten. İyi gidersek ıslık olmaz. Kötü gidersek baya karışırızÖyle diyon da fenerle anlaşamadığı için aldık.
Ayrıca kalsa belki şuan performans aldıkları bazı heriflerden birisi kesilebilirdi.
Belki 2 maç çözerdi ama 2-3 maç yine sıkıntıya girerdi.
Cenk yerine bu olurdu kadroda osimhen ve icardi gibi iki herifi kıskanıp trip atan adam 20 milyon verilen herif ve bunak dzekoyu da kıskanırdı belki de daha karışabilirlerdi.
Burada penaltı kaçırdı diye tüm takım seferberlik ilan ediyor orada bunları alamayabilirdi.
Birde icarsinin yokluğunda formaya bu kadar yakın olan adam sülalem rahat modunda takılıyorsa o adamda sorun vardır.
2 milyon maliyetli 300 binlik bir herifle hem psikolojik hemde fiziksel olarak daha sağlam bir ofans hattı da olabilirdi.
Herif ajan gibi davranıyor.
2 milyon ödülle sezonu satmaması için bir neden yokmuş gibi davranıyor, güvenemiyorum, net öyle hissettiriyor. Bu performanstan çok büyük sıkıntı maalesef.
Yakında ıslıklamalar da başkayacak.
Bunun yanında gomis benzema kalıyor.Doğru pozisyon alıp sırtını dayadığı zaman topu kaptırmayıp ya şut çekerdi ya servis yapardı.Gomis gitmeden evvel bunun şuan ki halinden iyiydi.
Büyük ihtimal şuan hala iyidir bu elektrikli dikey süpürgedenGomis gitmeden evvel bunun şuan ki halinden iyiydi.
Iyice alistiniz bu düzene yahu.Alacaklarını peşin öder hiç Florya'ya bile çağırmadan feshederim. Bilerek oynamıyor, salmış durumda.
Öğütmediği topçu kaldı mı ki?bunuda okan küstürdü
Totem amaçlı bu defa ben mi forumdan gitsem :/Alacakları en az 10 milyon euro kalan sözleşmesinde, peşin bu parayı verebilecek olan versin de yarın başlatayım fesih işlemlerini.
Dene kanka da son 15 maçın yarısını kazanamamışız zaten, burdan bakınca Murhan'ın foruma geri dönüşüyle başlıyor gibi seriTotem amaçlı bu defa ben mi forumdan gitsem :/
Totem amaçlı bu defa ben mi forumdan gitsem :/