#44 Michy Batshuayi

Biraz da Fb galibiyetinden sonra takımla beraber sevinmeyen ve paylaşımlar yapmayan ama kendisinin Fb'de oynarken bizi yendikleri Maç'tan sonraki paylaşımlarını silmemesini de konuşalım.Ben Batshuayi'den kesnlikle ama kesinlikle rahatsızım.Devre arası satılmalı bence..
6 Puan Fark'ı varken gitti yine de iyidir yav :D Hadi görüşmemek üzere Fb efsanesi :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah razı olsun valla - hocada neye göre istemiyorsa , 75 te salayım sahaya etkisiz olsun için mi ...
Ne olursa olsun son dakikalarda yüklenen takım için bir koz ligde

Biz de zaten bundan almadık mı, ben çok oynamaz diye bu kadar para verilmez demiştim

Hoca gitmesini istemiyordu, belliki kendisi ayrılmak istemiş.

Lakin ben bu herifin gittiği takım şamp olamıyor uğursuz demiştim, geçen seneki HD hamlesi gibi oldu bu ayrılık.
Evet gitmesini istemediği şu yaptığı paylaşımdan bile belli.

Screenshot_2025-02-03-22-05-32-970_com.instagram.android.webp

Ne olursa olsun son dakikalarda yüklenen takım için bir koz ligde

Biz de zaten bundan almadık mı, ben çok oynamaz diye bu kadar para verilmez demiştim
orası öyle ama üstad yani son 1 ayda bırak şut atmayı - futbolu uninstall etmiş gibiydi . bir çizgiyi tuttursa gene eyvallah derdim.

muhtemelende moralsizlik - devamlı oynayamama gibi şeyler faktördür mutlaka.

frankfurtta golle başlar muhtemelen hatta.

Bjk sık sık champ olmasıyla bilinen 1 kulüp değil zaten ezelden beri. Fb şuayipten önce de 8 sene champ olamamıştı.

Geçen sezon Halil kalsa da şampiyon olurduk. Bu sezon da Şuayip kulübede oturarak şampiyon olabilirdi. As oyuncu olsalar ok diyecem
Bana ikisi de uğursuz geliyor

Cenk gönen de öyleydi

Taşşağına diyorum ama bir bokluk var bunlarda

İlk geldiğinde çok sevinmiştim ama bir süre sonra cıvıttı...

Bu kulübe iki oyuncu tipinin transferi yasaklanmalıdır.

1. Arap futbolcu
2. Fener'de oynamış futbolcu
Aynen katılıyorum ve imzamı atıyorum ve buna mukabil bir ilave yapabilirim naçizane ; hırsssız &aidiyetsiz &olayı kafasına takmayan oyuncuda yasaklanmalıdır 3.madde olarak.

Geri
Üst Alt