#44 Michy Batshuayi

oldum olası sevmediğim bir topçu idi güle güle

chealsea buna zamanında 39 milyon euro vermiş büyük rezalet bi iş yaklaşık 30 milyon euro zarar etmiş bundan

Kendisini istemiştim ama yıllık maaşı gerçekten çok yüksekti imza parası ile

Ayrıca hep bi memnuniyetsizlik akıyordu suratında. 3 maç kurtardı gibi ama o 3 maçta da çok goller kaçırmıştı. Oyun zekası oldukça düşüktü kaçan koşan adama pas atmıyordu morata ile bu sorun çözülür

Berke için bir zaman önce ben de "olabilir" diyordum.

Ancak dün itibariyle onlarla saflarımız artık "geri dönülmez" şekilde keskinleşti bence. Tarihte böyle bir şey görülmemiştir.

Artık maydonoz logolu takımın formasını herhangi bir zaman diliminde giyen herhangi bir sporcu, dünyanın en iyisi olsa bile, kapımızdan içeri girmemelidir.
Batshuayi'den sonra bu is bitmisti, artik iyice ayyuka cikti(y)

kupa maçında başakşehir'e son saniye penaltısını atamayıp, yarı finalde fb ile eşleşmemize vesile olan büyük insan. seni de unutmadık.

belki de bu sayede fb ligde de kalan haftalarda psikolojik olarak şarampole yuvarlanacak.

fb-gs kupa eşleşmesi olmasaydı, atıyorum fb başak ile ya da konya ile eşleşmiş olsaydı, rahat rahat eleyecek ve yarı final yapacaktı. biz de bjk'de kaybettiğimiz momentum ile baş başa kalacaktık.

Bu herif ne durumda hiç ismini duymuyoruz ne yapıyor gol mol atıyor mu bari ?

3.forvet statüsüne düştü şoparyi

Hazırlan birader

O ceza verdirmeye çalıştıkları şapkayı da tak, anlamlı bir şarkı seç

Ah ulam seni ve nelsonu yok pahasına yediler yok ettiler erzurum boğası

3-4 maça direkt etki etti üstüne devre arasında zorluk çıkarmadan ayrıldı. Takımla birlikte kutlamalara katılmalı.

moratadan iyidi bu arada onun kadar şans vermedik , 391 dk ligde oynatmışız morata daha şimdiden 521 dk olmuş

Sezon başında iyiydi.

Sonra modu düştü.

Gittikten sonra iyi ilan etmeyelim. Son maçlarda sahada yürüyordu mental olarak iyi değildi. Muhtemelen forma şansı gelmeyeceğini düşünüyordu. Gitmesi iki taraf içinde iyi oldu.

Geri
Üst Alt