#44 Michy Batshuayi

Kulübe 1 aidiyeti olmayan 1 oyuncu.Bu paylaşımı hem Twitter'dan hem de İnstagram'dan kaldırmamış.Fb'ye Gol falan filan atarsa daha sonrasında kaldırır.Kendini garantiye almak istiyo.Bizim takımdan iyi ayrılmazsa camiasız kalmamak için bence..

özfenerli islam çupişuayi.

Kulübe 1 aidiyeti olmayan 1 oyuncu.Bu paylaşımı hem Twitter'dan hem de İnstagram'dan kaldırmamış.Fb'ye Gol falan filan atarsa daha sonrasında kaldırır.Kendini garantiye almak istiyo.Bizim takımdan iyi ayrılmazsa camiasız kalmamak için bence..

asil kaldirmis olsa karektersiz derdim burada

bjkdeki paylasimlari duruyor mu ama o da önemli

Kaldırmamalı zaten. Doğrusu da bu. Küçük kulüpler böyle küçük hesapların peşinde koşar. Burası Galatasaray. Yarın bir gün Kerem Fenerbahçe'ye giderse ve kulüp eski şeyleri sildirme işlerine girerse yanlış olan o olur.

asil kaldirmis olsa karektersiz derdim burada

bjkdeki paylasimlari duruyor mu ama o da önemli
Çoğu paylaşımlarını kaldırmış Beşiktaşla ilgili.Şu paylaşım normal 1 paylaşım değil bana göre.Hem bu takımdan maaş alacak hem de bu paylaşım hesabında duracak.Sıkıntılı işler..

Kaldırmamalı zaten. Doğrusu da bu. Küçük kulüpler böyle küçük hesapların peşinde koşar. Burası Galatasaray. Yarın bir gün Kerem Fenerbahçe'ye giderse ve kulüp eski şeyleri sildirme işlerine girerse yanlış olan o olur.
Maç eski 1 Maç değil.Bu fotoğrafı paylaştıktan 1 ay sonra bizim kulübe imza attı.Küçük hesaplar değil bunlar..

1726075798083.webp

2 gol atacak,
önce icardi sevinci yapacak sonra maske sevinci

biz 3 kişiyiz, Osimhan, Icardican ve ben mesajı verecekk

saka maka gecen sene böyle bir durumda yanmistik

osimen yok icardi yok ama batshuyayi var

gecen sene ayni durumda simdi halil olacakti sahada

dag gibi bashuyayi var

Geri
Üst Alt