Oguz Can
Parçalı Üye
- 14 Nisan 2024
- 4.963
- 2.890
- 998
Ah be üzüldüm. Umarim fazla dert etmez. O da anlayisla karsilamali.
Zaten kupada bunlarla yine karsilasiriz bence. O zaman oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimanski 1-0 ı yapsa haklı mı çıkacaktık peki?Bize kalsa maç başında da kokuyu alamayıp yanlış kadro çıkarmıştı Samet çok karismayalim adama boşver : )
3-0 olunca 1 dk sonra penaltı hediyesi gelmese 5 olurdu zaten3-0 da mertens-bats değişikliği yapılsa min 5 olurdu
Kokuyu alamadı okan yine
Şimanski 1-0 ı yapsa haklı mı çıkacaktık peki?
Her araya atılan top pozisyon oldu allahtan koşamayan dzekoyla bitiremeyen maximine denk geldi
Oynadığın oyunun kaderi dzekoyla tadicin koşamayıp birmancevicle haraslinin koşmasına,emre taşdemirle nesryinin bitiremeyip monteiroyla ganvoulanın bitirmesine bu denli bağlı olamaz,real rudigerle de aynı pozisyonu veriyo nachoyla da,sen bu kadar şahane oynadık diye anlatılan derbiyi jakobs yerine köhnle oynasan ne olurdu acaba?
1-2 olumlu dokunuş yok değil ama milletin anlattığı kadar şahane bir durum yok
3-0da 5 oluyo da 3-1 de niye olmuyo,fb ossız oyuna döndü risk aldı senden daha fazla pozisyon buldu,yboysun bize yaptığını yapıp her savunmadan sonra rakip kaleye niye hücuma kalkamadık3-0 olunca 1 dk sonra penaltı hediyesi gelmese 5 olurdu zaten
3-1 de bitime 40 dk varken niye Bats girmedi diye eleştirmek yersiz olur
Hakem dönecek t.. önüne geçti
3 fark ile 2 fark aynı değil. Bahsettiğini anladım da sen anladın mı emin değilim.3-0da 5 oluyo da 3-1 de niye olmuyo,fb ossız oyuna döndü risk aldı senden daha fazla pozisyon buldu,yboysun bize yaptığını yapıp her savunmadan sonra rakip kaleye niye hücuma kalkamadık
Bu eleştiri değil futbol bazen kokuyu alma işi
Bak montellanın içerde bi letonya maçı var 3-0mı 4-0mı ne bitmişti
Maç galiba 2-0dı letonya risk almaya başlamıştı bu gitti os mı ne çıkardı kaanı alıp savunmada 5liye döndü,letonya tdsi de bunu görüp bi ossını çıkardı hücuma birini aldı içimden lan allahın salağı adamlar zaten geliyo niye os çıkardın diye saydırırken bi baktım her atakta rakip ceza sahasına giriyoruz çünkü oslar yok oldu maç 4e gitti
Bizimki 3-1den maç dönmesini tercih etti farkı arttırmak yerine bundan bahsediyorum
Aga sen hiçbir fikri anlamıyon ya valla yoruyosun3 fark ile 2 fark aynı değil. Bahsettiğini anladım da sen anladın mı emin değilim.
3-0 olunca hemen akabinde uyduruk penaltı fb yi dağılmadan kurtardı, maça bir anlamda ortak etti tekrar. En basiti Nelsson o müdahaleyi yapmasa hakem 3-2 üstüne 100. dk ya kadar oynatırdı maçı. Ayrıca pozisyon da bulduk Yunus ile. Bir kendi kaçırdı 2. de Kerem'e pas vermedi. Fb'den daha net ataklar bulduk aslında, planda bir aksaklık olmadı.
3-1 olmuş daha 40dk var, takımın yarisı sarı yemiş, niye farkı açmaya oynayalım niye çift forvete dönelim. O an Mertens çıkarıp Bats alsa ne alaka derdik.
İcerde Letonya milli maçı ne alaka ya Kadıköy derbisi ile. Senin örnekler niye zorlama oluyor böyle.
Konu 3-0'da bats-mertens değişseydi 5 atardık mesajindan çıktı. Fikri anlayabilmem için doğru bilgi verirsen daha sağlıklı olur.Aga sen hiçbir fikri anlamıyon ya valla yoruyosun
3-1den sonra gereksiz yere gömüldün ceza sahası içine ve net pozisyonlar verdin,kontraya da birkaç kere çıkabildin aslında fb osyı boşaltmışken her kontrada kaleye inmen gerekirken inemedin,bunun sebebi de osinin ilerde tek kalmasıydı
Bende diyorum ki biraz kafayı çalıştırsaydı gömülmek yerine batsla sallaiyi alıp mertensle barışı çıkarsa hem daha fazla atak yapardık,hem topu daha çok tutardık,hem fbyi geriye koştururduk,top bizde kalacağı ve biz atak yapacağımız için haliyle fb bu kadar atak da yapamayacaktı
Bunun neyini anlamadın
Letonya maçı kokuyu alma açısından örnekti,montella osyı bypass etti her atakta rakip kaleye indik okan da fb osyı boşaltmışken,fbnin gelecek mecali de gücü de motivasyonu da yokken benzer/farklı hamleyle farkı açabilirdi fikre ışık tutsun diye verdim örneği 1e1 aynısını yapsın anlamında değil
Yorma yaw
abartAz önce ki ruh hali ve hareketleri hiç iyi değildi, oyuna gireli 3 dakika oldu yürümeye bile tenezül etmedi