#44 Michy Batshuayi

Bu takımın Osimhen'den sonra 2. Forveti kendisidir.

Şu Alanya maçında oynasa bir gol daha fazladan atardık diye düşünüyorum.

Adamı oynatmaya oynatmaya kaybediyoruz. Şu maca ilk 11 başlasa onun içinde iyi olurdu.

Icardi sahada ruh gibi geziyorsa bu adam kendisine haksızlık yapıldığını hissediyor olamaz mı?

O zaman o da gidip tatil yapsaydı bir yerlerde, nasılsa Icardi sahaya bıraksa da 90dk garantisi var?

Forma adaletsizliğine kurban gidiyor. Halil Dervişoğlu muammelesi görüyor. Profesyonel sporcu da olsa adaletsizlik olunca insan tepki verir. Robot değil bu insanlar.

Geçen hafta kendisine laubali hareketlerinden dolayı kızmıştım bugun hak vermeye başladım, düşünsene senden hiç bir anlamda daha iyi olmayan bir adam ne kondisyon ne hız ne özellik olarak senden hiç bir konuda daha iyi olmayan birisi 80 dakika forma giyiyor ama sen 10 dakika giyiyorsun şu adamın yerinde biz olsak takımın yüzüne bile bakmazdık

Bu takımın Osimhen'den sonraki santraforu kendisidir.

çok mutsuzsa maaşını bırakıp devre arası arabistana uğurlayabiliriz kendisini. scoutlar bulabilirse fakir osimheni gibi hareketli bir oyuncuyu tercih ederim yedekte

Ceku bu yaşta İcardi yi cebinden çıkarır. Çok salmış İcardi kendini. Buna daha çok şans gelmesi lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bu adam neden fenerde sorun çıkarmıyordu yedek kalınca? Cevabı basit yedekte olsa bazı maçlarda ilk 11 bazı maçlarda da yedekten bolca süre alacağını biliyordu. Ama bizde hocanin icardi sakatta olsa formsuzda olsa az süre vereceğini anladı moralmen malesef kaybettik. İnşallah sene başı moralli haline geri döner.

Biz bu adamı pres yapsın koşsun diye aldık geziyor sahada. Gol vuruşları zaten dağlara taşlara

Adam en azından pozisyona giriyor demekki top geliyormus

otursun afiyetle yesin parasını. bu kadar psikolojik eziyet de zaten anca o maaşla çekilir. herifi icardi'nin yedeği diye aldık malzemecisi yapacak sir buruk bu gidişle. bi maça 11 başlar sahada yürür o zaman söveriz, şu şartlarda yapamadığı her şey kenardaki hatırsaraylıya yazar.

Gol harici bi santrafor bu kadar takıma canlılık getirebilir. Sallai solla çıkarsa boş kaleye golü vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt