#44 Michy Batshuayi

Sezon başından beri oynamayan maç temposu olmayan adamdan ne istiyorsunuz?
Habire oyuncu linçlemekten vazgeçin, bats elinden geleni her zaman oynayan oyuncu
Jelert te surekli oynamiyor. Ayni gayretteler mi sence? Konu gol kacirmak degil. Icardi kadar kosuyor, icardinin diger hicbir meziyeti yokken herifte.

Bu ne bicim bisey ya, bu nasil bi isteksizlik? Bu adamin alameti farikasi fizigi, presi degil mydi lan? Yazik.

Bu adamın en iyi yaptığı şey stoperleri yormasıydı. Bugün 3. Stoper gibi takıldı

Avarel herif. Armut gibi ofsaytlara düşmese güle oynaya galibiyet çıkaracaktık. Metehan'la birlikte takımın emeğinin içine ettiler.

Bu vurdumduymaz herif asla ama asla ilk 11 oynamamalı.

Bak kötülüğün tarifini yapamıyorum vinicius vardı bizden giden o senden 10 kat topçu.Boşu boşuna 1 dk bile oyuna almayın valla ne şampiyonlukk ne avrupa puanı hepsini kaybettirir.1 gram top oynasan bu maçı almıştık.Yanındaki adama bakmıyor ofsaytta mıyım diye?Bu nasıl futbolcu olmuş.

Silah zoruyla oynuyor gibi bir havası var
Böyle devam edecekse sezon sonunu beklemeye gerek yok ara transferde dehleyin gitsin bu nedir ya

bunun yerine muslerayı forvete koyun belki bi işe yarar orda

Arap yarımadasına Bunu iteleyip yerine genç bir kanat forvet almak lazım. Ben böyle ruhsuz adam görmedim. takımın iki as forveti sakatlanmış kendini göstermek için sana gün doğmuş Ama adam öyle Vurdum Duymaz oynuyor ki!

Artik ilk 11'de görmek istemiyorum. Forvetsiz oynamak bile daha iyi.

Rezil herif, izledigim en kötü forvet performanslarindan biriydi

Yunus‘un golüne sevinmedi bile

Defol git lan

İlk 11'de ne zaman oynasa rezalet oynadı yedekten giren için iyi oyuncu onun hariç ilk 11'de hiçbir şey yapmadı.

Geri
Üst Alt