#44 Michy Batshuayi

Penaltıyı hafif havadan ayak için plase vuran adama penaltı kullandırılmaz. kalecilerin kurtardığı penaltılara bakın %90'ı bu tarz vuruşlardır. en sağlam penaltı yerden sert penaltılardır çünkü çimle top extra hızlanıyor ve kaleci uzanana kadar top giriyor. diğeri köşeye 90'a doğru atılan, diğeri de kaleciyi terse yatıran teknik penaltılardır.

Klasik kanatlı
Fb den oyuncumu alınır dedik vaktinde

Kritik 1 maçta golde atsan fikrim değişmez
!

Dünyada çalım atamayan brezilyalı tek insan Tete'yi bulmuştuk şimdi de dünyada koşamayan tek siyahiyi bulduk getirdik harbiden ilklerin takımıyız.

ne alaka dostum

penaltı konusunda osimhen beni daha cok korkutuyor

kaçırdıgı penaltıda kötü vurmadı

Abicigim konu Batshuayi olunca hep iyi yönden bakıyorsun Osi olunca kötü yönden..Son dk o topu kaleciyle birlikte içeri sokamiyorsa defolsun gitsin çok sevdiği fenerbahcesine.. Adamları geçen yıl son dklarda ihya etti bizi rezil etmeye calisiyor

Abicigim konu Batshuayi olunca hep iyi yönden bakıyorsun işi olunca kötü yönden..Son dk o topu kaleciyle birlikte içeri sokamiyorsa defolsun gitsin çok sevdiği fenerbahcesine.. Adamları geçen yıl son dklarda ihya etti bizi rezil etmeye calisiyor
bizde de son dk golleri iş yapıyor

bu adama verdigin sürede form bulmaması normal

ilk 11 oynadıgı maclarda böyle oynuyor formdan ötürü koşamıyor

Bu abartili tepki nedir? Yedek forvetin suana kadar 700 dakika sure almis toplamda acaba ne kadar iyi ve formda olabilir?

Ben sahsen cok istemedim yaz doneminde ama yedek forvetin bu kalibrede olmasi gayet normal, Vinicius gibi adamlar mi olsun yedekte?

Bu abartili tepki nedir? Yedek forvetin suana kadar 700 dakika sure almis toplamda acaba ne kadar iyi ve formda olabilir?

Ben sahsen cok istemedim yaz doneminde ama yedek forvetin bu kalibrede olmasi gayet normal, Vinicius gibi adamlar mi olsun yedekte?
2. yarı gayet iyiydi bu arada

Cok kotu bir mac cikardi, ama zaten ilk 11 oyuncusu olmayan birisi malesef. Ciddi anlamda Osimhen'e yedek gerekiyor ve malesef bu Bats degil. Bu laubali penalti da işin diger tarafi, rakip ve rakibin hocasi bu kadar bilenmisken son dk kazandigin penaltiyi kaciramazsin abicim. Daha dogrusu oyle vuramazsin vurdumduymaz bir sekilde. Biraz daha ciddiyet, o stada gelen taraftar bunu haketmiyor.

Bir kalecinin çıkaracagi en kolay penalti vurusinu yapti, yerden vursa ayakla kalecinin mudahalesi daha zor olurdu

Şu sokuk kupa için topçu yemeyelim güzel oynadık

Haftasonuna #konsantrasyon

İsteksiz ..Vinicius bile bu gevsekten daha ozveriliydi

Rezil herifin teki.
Pas verilecek yerde ısrarla 3 kişinin arasına dalıyor.
Ceza sahasında boş adam var 7 kişi var önünde random şut çekiyor.

Sahada boş alana koşu atacağına yürüyor.

Buna icardiden daha iyi oynatacak falan diyordunuz.

Geri
Üst Alt