Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.412
- 2.649
- 1.523
Oynamaya oynamaya kendini salmış fenerde böyle değildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun sahada Vinicius olsa bu Galatasaray'in oyuncu olamaz diyenler forumu ele gecirmistiİsteksiz ..Vinicius bile bu gevsekten daha ozveriliydi
Bugun sahada Vinicius olsa bu Galatasaray'in oyuncu olamaz diyenler forumu ele gecirmisti![]()
Bunu arabistana göndermek için düzgün bir para vermeleri lazım 5m civarına belki ikna olur. Al Shabab'ta podence ve carrasco dışında bu paraları kazanan yok hatta çoğu oyuncu 2.5m altında kazanıyor.Ft alsın işte
tac diye degil herife orda faul yaptılarKaliteden bahsetmiyoruz istek yok adamda.. Ben sahada gevşek gevşek takılan Galatasaray topçusu görmek istemiyorum..Kendisinden çıkan topta taç diye sarı kart yedi durduk yere - Ortada topu kaptırdı ardına bile bakmadı yürüyup gittiler yanından ..
Ben isteksiz topcuya tahammül edemiyorum yedek forvet ama maaşı as forvetlerden daha fazla.. Nasıl tahammül edebiliyorsunuz hayret doğrusu..
Yıllık 3 milyon maaş alan adamı ben mi motive edeceğim ?
Bu nasıl bir avunmaya çalışmadır yav.Penaltı kaçırmak dışarıya, direğe falan vurmaktır.
Bats yerden de vurmadı, havadan köşeye attı kaleci muhteşem kurtardı.
Dünyanın en iyi penaltıcısı Suker, uefa finalinde penaltı kaçırdı.
Yani penaltı kaçırdı diye boş yere yüklenmeyin adama.
Elimizdeki 3. forvet onu kast ediyorum. He cok mucadele etmiyorsa hoca gidip Florya'da yanina cagirip bir kulagini ceker, yani uyarir bu sekilde lig maclarinda formadan uzak kalirsin gibi birseyler anlatir. Baska yedek forvetin yok olamazda zaten, Icardi sakat olmasa suan 3 forvetimiz olurdu yani demem o ki suan yapacak birsey yok.Kaliteden bahsetmiyoruz istek yok adamda.. Ben sahada gevşek gevşek takılan Galatasaray topçusu görmek istemiyorum..Kendisinden çıkan topta taç diye sarı kart yedi durduk yere - Ortada topu kaptırdı ardına bile bakmadı yürüyup gittiler yanından ..
Ben isteksiz topcuya tahammül edemiyorum yedek forvet ama maaşı as forvetlerden daha fazla.. Nasıl tahammül edebiliyorsunuz hayret doğrusu..
Yıllık 3 milyon maaş alan adamı ben mi motive edeceğim ?
Bu nasıl bir avunmaya çalışmadır yav.
Penaltıyı kaçırdı herif, kaleci falan çıkarmadı
Al bak başka maçtan bu maçta kaçırdığı penaltı pozisyonunu atıyorum.
Kaçırmış mı kaçırmamış mı karar ver şimdi
tac diye degil herife orda faul yaptılar
gözlükler numaralı mı hüsnü bey