#44 Michy Batshuayi

Tertemiz bir vurus yapti, kaleci iyi cikarmis olay bundan ibaret.

Bir macla kendi oyuncumuzu cop ilan etme hastaligindan kurtulalim artik. Osimhen, Sara ve Batshuayi bu seneki en verimli transferlerimiz.

Penaltı kaçar da asıl mevzu başka. Bu adamda teknik beceri, futbol zekası ve bitiricilik vasat. O yüzden doğal olarak pres, topsuz koşu, rakip defansı hırpalama gibi konularda öne çıkması lazım ama o da yok. İcardi tarzında değil osimhen tarzında oynaması gerekiyor

futboldan çıkmış bu adam - haftalık halısahada takılanlar gibi oynuyor.

penaltı için kızmıyorum hiç - maçın sonucu mağlubiyet olmadığı sürece önemli değildi ama bolu maçı vs ye daha rotasyonla çıkabilrdin rahat rahat.(ben forvetlere penaltı attırmanın iyi fikir olmadığını düşünenlerdenim, ayağı temiz şut özellikli adam atmalı - Sara bence bu isim ,dün oyunda mıydı hatırlamıyor Dayı da kullanabilirdi .ama kimin morale ihtiyacı varsa o atıyor bizde)

bir anda ir sürü rotasyonla çalışan takım beklemek delilik - ana takım oyununa tekr teker entegre edilmesi lazım. bir anda saha sal bir şeyler bekle zor.

Bats ve Dayı benim gözümde gitmesi gerekenler sezon sonu.

Kaçırdığı penaltıdan bağımsız süper lig topçusu falan değil. Sadece bizde değil, Hatay, Bodrum takımında bile oynaması zor.

Atmayacağını bilmeyen yoktu sanırım. Vücut dili o kadar çok belli etti ki

futbolculuğunu beğenmiyorum.

ama yedek santraforun da bizim seviyemizde anca bu kadar olur.

futbolculuğunu beğenmiyorum.

ama yedek santraforun da bizim seviyemizde anca bu kadar olur.
valla u19 dan forvet çocuğu salarım en azından hırslı oynar - kaçırsa kızmam.

bats'ta kafayı yiyorum herif dün futbola başlamış gibi halde.

aldığı maaş bütçesi çok fazla bu verimsizlik için , bride yabancı kontenjanı yemekte.

Yazın çıkalım yav. Penaltı kaçması falan mesele değil adam 40 yaşında gibi oynuyor. Nuno da Costa bundan yaşlı adam daha diri duruyor. Fiziken her gün daha da geriye gidiyor yazın üçe beşe bakmadan çıkmak mantıklı olur.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sorun oyunculuğu değil, maliyeti. Burada da suç onun değil, alanların o yüzden oyuncuya yüklenmenin manası yok. 1 milyona yedek otursa bundan iyisini bulamayız muhtemelen, Vinicius vs düşünürsek o yüzden ne diyeyim yani. Klasik olacak ama Romulo muadili zibille vardır, arayana ve bulana ama hazırcı olursan sonuç bu.

Bence sorun oyunculuğu değil, maliyeti. Burada da suç onun değil, alanların o yüzden oyuncuya yüklenmenin manası yok. 1 milyona yedek otursa bundan iyisini bulamayız muhtemelen, Vinicius vs düşünürsek o yüzden ne diyeyim yani. Klasik olacak ama Romulo muadili zibille vardır, arayana ve bulana ama hazırcı olursan sonuç bu.
Cenk Tosun bundan daha iyi oyuncu. Transfer döneminde Fener’in yaptığı tek doğru iş bununla sözleşme uzatmamak olmuş.

Dün iyiydi bence başakşehir oyuncuları çok faullü oynadı hakem göz yumdu

€12m'yi kıvırıp montelemasyon yapsak en azından keyif alırdık düşüncesindeyim

Kalan hak edişinin yüzde doksanını vererek yollayabiliriz yahut iki sezon daha ceremesini çekebiliriz

Galatasaray formasıyla en iyi maçını oynadı dün. İstekte yerindeydi, çok beğendim valla. Ne var ki gol atamadı :D Böyle oynasın canımı yesin.

Geri
Üst Alt