#45 Marcão

Dün ilk dakikadan itibaren huzursuz bir haldeydi yüzüne de yansıyordu umarim bir maçlık geçici bir olaydır bu ...

Ulan adamın oynadığı takım ileri çıkamıyor. Marca 2 adam geçip ileriye pas atmasa bazı maçlarda pozisyona giremeyeceğiz. Bu adam da robot değil ki bu durumdan etkilenmesin. Bakıyordur takımın en az alan adamlarından biri ona rağmen Feghouli gibi Mağrip cıvıkları serveti götürüyor 5 para etmez oyunları ile.

Maalesef Dursun'un bize attığı en büyük kazıklardan biri bu oyuncuları transfer etmek değil ederinin çok fazla üstüne ve korkunç kontrat süreleri ve şartları ile transfer etmesiydi.

Ya luyindama kötü oluyor ya bu ikisi birlikte muazzam oynayamiyor bir türlü.. Alanya'da luyindama kötüydü bugün marcao ama unutmayalım bu adamlar ligin uzak ara en iyi ikilisi elle tutulur tek mevkiimiz stoper tandemi
Alanya maçında Luyindama mı kötüydü

1 kere hata yaptı diye mi

Kaç tane top kesti adam

Ya luyindama kötü oluyor ya bu ikisi birlikte muazzam oynayamiyor bir türlü.. Alanya'da luyindama kötüydü bugün marcao ama unutmayalım bu adamlar ligin uzak ara en iyi ikilisi elle tutulur tek mevkiimiz stoper tandemi
Luyindama Alanya macinda takimin en iyilerinden biriydi nasil kotuydu?

oyuncunun piyasasını katlayan şey milli takım ve ş. ligi. ş. liginde rezil olmasaydık 20 milyon euro'ya satılabilirdi. onun dışında sadece türkiye liginde oynayan adama o kadar para vermezler.

@Keramettin TANRIVERDİ @Yusuf Ciftci

Yaptığı hatayı sen yazınca hatırladım aklımda bile yoktu.. Davidson karşısında ciddi sıkıntı yaşadı hem fiziksel hem hız olarak o herifi darmaduman ederdi normalde ki bu adam di mariaya adam artırmamıs bir cengaver.. belki de çok üst düzey performanslarına alistigim için öyle hissettim ama benim alistigim luyindama gibi değildi..

Gsc'e gore bir stoper, hic hata yapmamali, her mac 100% konsantre olmali, ve her mac inanilmaz oynamali.

Uyanin artik ruyadan, bir mac kotu oynadi diye kotu stoper olunmuyor.

luyindama toparlıyor bu saçmalamaya başladı alanya ve erzurum maçı biri penaltı,biri serbest vuruşla sonuçlanan kötü müdahaleler yaptı kendine gelmesi lazım muslera yokken tek güvendiğimiz yer var ora sağlam kalsın en azından..

bacağı uzatmış inş bişey yoktur goatee reis

Geri
Üst Alt