Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.051
- 33.504
- 3.073
acilen e-sigarayı bırakmalısın!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
masallah , futbolcu olmak vardi bu hayatta
Ne çabuk eve gitti bu...!
Ben daha Çengelden Bomontiye geçemezken..!
Ne çabuk eve gitti bu...!
Ben daha Çengelden Bomontiye geçemezken..!
adam nargile iciyor, alkol aliyor, o na mi taktiniz .d
kizininmis kizi iciyomusUla bu herif sigara mı içiyor fotodaki elektronik sigara değil mi?
Marcao Diego Carlos ve Felipe’den daha iyi bir stoper ama oynadigi ligden dolayi goz onunde olmadigi icin takip edilmiyor. Bruma bizdeyken milli takima hic cagrilmamisti ama Leipzig’e gidince hemen cagrilmisti.
üstte yazılanların hiçbirinden iyi değil reis brezilya için daha da geliştirmeli kendini.Menajeri yok ki scout milli takımında oynasın. Guiliano vasatının oynadığı milli takımda adam akıllı menajeri olsa 10 kez formayı giymişti şimdiye kadar.
üstte yazılanların hiçbirinden iyi değil reis brezilya için daha da geliştirmeli kendini.
Yapma allasen başkan
Marcao Diego Carlos ve Felipe’den daha iyi bir stoper ama oynadigi ligden dolayi goz onunde olmadigi icin takip edilmiyor. Bruma bizdeyken milli takima hic cagrilmamisti ama Leipzig’e gidince hemen cagrilmisti.
Bu benim gorusum renktas, Felipe ve Sevilla’nin stoperinden bir eksigi yok. Marcao Lille’de oynasaydi coktan 5 buyuk liginden iyi bir takima transfer yapmisti.Yapma allasen başkan
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi