#45 Marcão

15 falan veriyorlarsa satalım bir an önce.

Kötü adam değil ama fiziksel olarak çok eksikleri var.

Biz bazı oyuncuları inanılmaz abartıyoruz.
Belhandayıda bu forumda 10 milyona satmak ihanettir lafları dolaşıyordu.Ondan sonra beş milyon veren olsa sırtımızdaki götürüp verecektik.

Benim görüşüm 10 milyon ve üstüne her türlü satılabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herifin üstüne çıkmış fln diyolar marco orda yine altta bir entangleman olmasın diye sıçrıyor o esnada da kolu çok hafif bir şekilde ztn düşmeye meraklı olan ioğlu itin sırtına değiyor

piyasa degeri -5 milyona dustu
animated-smileys-sport-077.gif

Biz bazı oyuncuları inanılmaz abartıyoruz.
Belhandayıda bu forumda 10 milyona satmak ihanettir lafları dolaşıyordu.Ondan sonra beş milyon veren olsa sırtımızdaki götürüp verecektik.

Benim görüşüm 10 milyon ve üstüne her türlü satılabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reis şans işi biraz da. İsteyen takımın o an ne kadar ihtiyacı olduğu vs konuları önemli. Es kaza Milli takıma 1 kere çağrılsa zaten değeri direk artacak.

Doğru zamanı yakalamak lazım.

Önce zorda olmadan taca atiyor sonra mal mal Eli belinde dolaniyor,izliyor.
Dua etsinki gol olmadi.

herifin üstüne çıkmış fln diyolar marco orda yine altta bir entangleman olmasın diye sıçrıyor o esnada da kolu çok hafif bir şekilde ztn düşmeye meraklı olan ioğlu itin sırtına değiyor

O fırsatı vermeyeceksin işte, herifi zaten Taylan karşılıyor, hadi onu da geçtim ters ayağıyla ceza sahasının dışına doğru sürüyor topu. Sakin kalsan herif zaten saçmalayacak. Ceza sahası içinde gidip arkadan herife şarjı verirsen herif de penaltıyı alır, Diagne de tamamen perte çıkmadan önce öyle alıyordu bizde penaltıları. 3 dakika sonra yine aynısını yaptı, şerro hakem ayıp olmasın diye 3 dakikada ikincisini çalamadı. Luyi mesela karşıdaki herifin önüne geçip kendi vücudunu araya koyabileceğine emin olana kadar elini bile koymuyor, Marcao sürekli bir itişme halinde. Kötü niyetinden değil ama aptal saptal hareketleri oluyor bazen ceza sahası içinde. Bugünkü gibi salise hatası yapınca da taçtan penaltı veriyoruz.

O fırsatı vermeyeceksin işte, herifi zaten Taylan karşılıyor, hadi onu da geçtim ters ayağıyla ceza sahasının dışına doğru sürüyor topu. Sakin kalsan herif zaten saçmalayacak. Ceza sahası içinde gidip arkadan herife şarjı verirsen herif de penaltıyı alır, Diagne de tamamen perte çıkmadan önce öyle alıyordu bizde penaltıları. 3 dakika sonra yine aynısını yaptı, şerro hakem ayıp olmasın diye 3 dakikada ikincisini çalamadı. Luyi mesela karşıdaki herifin önüne geçip kendi vücudunu araya koyabileceğine emin olana kadar elini bile koymuyor, Marcao sürekli bir itişme halinde. Kötü niyetinden değil ama aptal saptal hareketleri oluyor bazen ceza sahası içinde. Bugünkü gibi salise hatası yapınca da taçtan penaltı veriyoruz.

2. pozisyonu dedim

İlk yarı penaltıya kadar pozisyon vermedik, ikinci yarıda genel olarak derli topluyduk geri çekilmiş takım için. Sıkıntı yok, devam

2. pozisyonu dedim

Bence ilki de penaltı değil hacı abi, Avrupa'da filan çalmazlar yani. Ama bu ligin hakemleri çalar ve o fırsatı vermemek lazım. Avrupa'da oynarken top Ronaldo'nun filan soluna gelir telaşlanıp yaparsın ama Kayode'ye karşı da kendini kontrol et yav. Herif zaten ağzında düdükle fırsat bekliyor çalayım diye.

Kayseri'nin yakaladığı ilk pozisyonda rakibe neredeyse hiç etkisi olmadı, top kaleyi tutsa goldü. Formadan çekildiği pozisyonda kızarabilirdi, denk getiremedi. 3. bölgede Belhanda'dan alışkın olduğumuz türden bir top kaybı ile rakibi hücuma çıkardı. Maç içindeki vaziyetini son dönemlerde pek beğenmiyorum.
Sözleşmesi ne olacak ya da satılacak mı belirsizliği erkenden halledilmeli.

Kayseri'nin yakaladığı ilk pozisyonda rakibe neredeyse hiç etkisi olmadı, top kaleyi tutsa goldü. Formadan çekildiği pozisyonda kızarabilirdi, denk getiremedi. 3. bölgede Belhanda'dan alışkın olduğumuz türden bir top kaybı ile rakibi hücuma çıkardı. Maç içindeki vaziyetini son dönemlerde pek beğenmiyorum.
Sözleşmesi ne olacak ya da satılacak mı belirsizliği erkenden halledilmeli.
Tam dayaklik. Orada o tokat isabet etseydi minimum 5 mac

tam bir keko ya karısı ile birlikte

önceden e-sigara kullanmıyordu ama kullandığından beri performansı düştü baya

Geri
Üst Alt