#45 Marcão

Hal ve hareketlerini "hırslı oyuncu" olarak yorumluyor galiba? hırs demek bu değil bu yaptıkları kafasızlık. Takımı her hafta 10 kişi bırakacak hareketler yapıyor kendine gelmesi lazım.

kaliten belli ama hava topu ve sinir hakimiyeti üzerine çalışman lazım

50 milyon euroyu veren alır.

Luyindama marcao ikilisinden biri satilacaksa net Luyindama olmalı bu. Sorumluluğu aldı defansta. Luyindama sakatlığı sonrası inanılmaz yavaşladı. Amilton un tokatlqdigi marcao un uzaktan gelip topu engellediği pozisyon bunun açık örneğidir.

GSCimbom Mobile App

Temiz oynadığında ligin belki de en iyisi ama gereksiz işlere girdi mi çok tehlikeli bir adam sarı kart gördüğü pozisyonda bize bu kadar bilenmiş hakem kırmızı verse ne yapacaktın ?

Hışşt hışşt sakin ol sinirlerine hakim ol.

sent via GSC

Valla bu kadar salak adamla ben top oynasam, galiba ben de çileden çıkardım. Takımda bişeyler için mücadele eden bir tek arda ve marcao vardı. Bizde kaldığı sürece sinirlerini kontrol edebilmeyi öğrenmeli. Çünkü asla diğer mevkilerde kendi kalibresinde oyuncu olmayacak.

Dengesiz hareketleri var.
Kafa toplarında kötü.
Pozisyonunu kötü şekilde kaybedebiliyor.
Top tekniği iyi.
Paslarının hızı ve yönü çok kaliteli.
Geriden oyun kurmak için çok ideal bir oyuncu.
Topa karşı agresifliği çok yüksek.
Bu nedenle kadromuzdaki en değerli adam.

Şu üsttekiler bence her zaman geçerli. Bazı haftalar iyi yönleri öne çıkınca 50 istiyorsunuz, kötü günlerinde defolsun diyorsunuz.
İşin gerçeği, 15’in üstünde bir teklif gelirse Galatasaray’ın şu finansal durumunda Marcao’yu satmama gibi bir alternatifi yok. 9 ayda 490 milyon TL zarar yapmış bir kulüp var.

Geri
Üst Alt