#45 Marcão

9m isin trollugu de haksiz miyim ustat boyle stoper mi olur.

Herif hava topuna ayakla cikmaya calisiyor. Ayagi iyi diye sabrediyoruz da normal bir stoper alip ortasahaya kalifeye eleman bulsak stoperin ayagina muhtac kalmayiz o kadar.

Stoperlerimizin sakarliklarindan biktim
Bu bütçelerle, normal bir stoper almayı ne kadar kolay görüyorsun? Ayağı düzgün bir stoper bulmayı da keza.

9m isin trollugu de haksiz miyim ustat boyle stoper mi olur.

Herif hava topuna ayakla cikmaya calisiyor. Ayagi iyi diye sabrediyoruz da normal bir stoper alip ortasahaya kalifeye eleman bulsak stoperin ayagina muhtac kalmayiz o kadar.

Stoperlerimizin sakarliklarindan biktim

Gene vücudunu filan koyup faul almayı biliyor yav en azından. Fiziksel olarak zaten dezavantajlı ama maltoroş bir herif de değil. Bugün de ekstradan uyarmışlar herale Canini'ye top da vermedi o kadar rahat. Top çıkarmada zaten Avrupa standartlarında bir eleman. Bence de bize daha sağlam, çataçat stoper lazım da Marcao da öyle çift hanelerin aşağısına postalanacak bir herif değil.

Bu bütçelerle, normal bir stoper almayı ne kadar kolay görüyorsun? Ayağı düzgün bir stoper bulmayı da keza.

Bu marcao'un berbat bir stoper oldugu gercegini degistiriyor mu
Gelen ilk teklifte satip yerine yenisini alacagiz bitti gitti. Scout ekibinin listesi vardir. Roma dedikodulari dondugunde dusuyordu zaten sosyal medyaya birkac isim.

Ayaginin cok iyi olmasina gerek yok. Kademe nedir bilsin, hava topuna kafayla cikabilsin. 3 arkadasi 10 metre öndeyken ofsayti bozmayacak kadar pozisyon bilgisi olsun yeterli.

Marcaoyu nasil bulduysak yenisini de oyle buluruz.

Gene vücudunu filan koyup faul almayı biliyor yav en azından. Fiziksel olarak zaten dezavantajlı ama maltoroş bir herif de değil. Bugün de ekstradan uyarmışlar herale Canini'ye top da vermedi o kadar rahat. Top çıkarmada zaten Avrupa standartlarında bir eleman. Bence de bize daha sağlam, çataçat stoper lazım da Marcao da öyle çift hanelerin aşağısına postalanacak bir herif değil.

Yaptigi hatalar golle sonuclanmadi diye yaptigi olumlu seyleri soylebiliyoruz ama o da var.

Istedigi kadar iyi top cikarsin stoperin onceligi iyi top cikarmak mi bunu sorguluyorum artik. Ortasahada adam akilli topcumuz yok diye cok buyukttuk bence bu defanstan top cikarma olayini.

Yaptigi hatalar golle sonuclanmadi diye yaptigi olumlu seyleri soylebiliyoruz ama o da var.

Istedigi kadar iyi top cikarsin stoperin onceligi iyi top cikarmak mi bunu sorguluyorum artik. Ortasahada adam akilli topcumuz yok diye cok buyukttuk bence bu defanstan top cikarma olayini.

Sözleşmesi uzatılmalı en kısa sürede. Satacaksak bile elimiz bu konuda güçlü olmalı. Avrupa piyasasında sadece sol ayağı 10-15 milyon eder bu adamın. Sırf ayağı düzgün diye kimleri stoper oynatıyorlar oralarda, biz de Marcao'yu beğenmiyoruz. :asd:

Ekleme: Ayrıca günde en az 1 saat takımın geri kalanına pas atmayı öğretirse, çalıştırırsa çok mutlu eder beni. :hat:

Kimlere ne paralar veriliyor. Marcao da en az 15.

Marcao'nun surat ifadesinden takimin iyi gittigi anlasiliyor. O burusuk, eksimis surati yok kac zamandir.

1-Murhan-Effendie-golkar.webp

sent via GSC

Kendisi de minnettarlığını dile getiriyor her seferinde.

İleride olası satışını düşünerek, cüzi bir maaş karşılığında sözleşmesi uzatılmalı.

Muslera’dan sonra takımda tek yeri dolmayacak adam.

Geri
Üst Alt