- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bütçelerle, normal bir stoper almayı ne kadar kolay görüyorsun? Ayağı düzgün bir stoper bulmayı da keza.9m isin trollugu de haksiz miyim ustat boyle stoper mi olur.
Herif hava topuna ayakla cikmaya calisiyor. Ayagi iyi diye sabrediyoruz da normal bir stoper alip ortasahaya kalifeye eleman bulsak stoperin ayagina muhtac kalmayiz o kadar.
Stoperlerimizin sakarliklarindan biktim
9m isin trollugu de haksiz miyim ustat boyle stoper mi olur.
Herif hava topuna ayakla cikmaya calisiyor. Ayagi iyi diye sabrediyoruz da normal bir stoper alip ortasahaya kalifeye eleman bulsak stoperin ayagina muhtac kalmayiz o kadar.
Stoperlerimizin sakarliklarindan biktim
Marcao olmasaydi cok fazla posisyon veriyorduk. Muazzam oynadi laÇabaladi ama basarili olamadi 2.yari yedirir muhtemelen berbat
Bu bütçelerle, normal bir stoper almayı ne kadar kolay görüyorsun? Ayağı düzgün bir stoper bulmayı da keza.
Gene vücudunu filan koyup faul almayı biliyor yav en azından. Fiziksel olarak zaten dezavantajlı ama maltoroş bir herif de değil. Bugün de ekstradan uyarmışlar herale Canini'ye top da vermedi o kadar rahat. Top çıkarmada zaten Avrupa standartlarında bir eleman. Bence de bize daha sağlam, çataçat stoper lazım da Marcao da öyle çift hanelerin aşağısına postalanacak bir herif değil.
Yaptigi hatalar golle sonuclanmadi diye yaptigi olumlu seyleri soylebiliyoruz ama o da var.
Istedigi kadar iyi top cikarsin stoperin onceligi iyi top cikarmak mi bunu sorguluyorum artik. Ortasahada adam akilli topcumuz yok diye cok buyukttuk bence bu defanstan top cikarma olayini.

Gene vücudunu filan koyup faul almayı biliyor yav en azından. Fiziksel olarak zaten dezavantajlı ama maltoroş bir herif de değil. Bugün de ekstradan uyarmışlar herale Canini'ye top da vermedi o kadar rahat. Top çıkarmada zaten Avrupa standartlarında bir eleman. Bence de bize daha sağlam, çataçat stoper lazım da Marcao da öyle çift hanelerin aşağısına postalanacak bir herif değil.
Marcao'nun surat ifadesinden takimin iyi gittigi anlasiliyor. O burusuk, eksimis surati yok kac zamandir.
Marcao'nun surat ifadesinden takimin iyi gittigi anlasiliyor. O burusuk, eksimis surati yok kac zamandir.

Efsane bir üçlü olabilirdi karşimMarc ve Boss'un önünde Melo gibi 1 adam olsa nasıl olurdu diye düşünüyorum bazen.