#45 Marcão

Aptal sürüsü
başka bir şey değil
kuş olmasın küfredenler

Gerizekalı seyirci topluluğu ne diye küfür ediyonuz lan milletin anasına karısına?

Karşısına geçse tir tir titreyecek herifler 30 liralık klavyelerinde ana avrat küfür ediyor. Sanal alem inanılmaz

Küfredenlerin çoğu velet o klavyeyi alıp onların bi yerlerine sokacaksın anca öyle akıllanırlar

Gerizekalı seyirci topluluğu ne diye küfür ediyonuz lan milletin anasına karısına?

Karşısına geçse tir tir titreyecek herifler 30 liralık klavyelerinde ana avrat küfür ediyor. Sanal alem inanılmaz
Bu instagramın twitterın çıktığı güne lanet ediyorum. Ne zaman bunlar çıktı dünya daha da bok bir yer olmaya başladı

Ne önemi var ki, ben galatasaraylıyım diyen bu adama böyle bir maçta yaptıgı hatadan dolayı küfür mü eder ailesini tehtid mi eder? Sözleşme yenilemeden çeker gider mal gibi kalırız ortada. Filmin sonu gözüküyor

bir takım ergenlerin ailesine hakaret etmesi kötü.

mallığın lüzumu yok.

Ailesine veya kendisine sosyal medyada küfreden herkes gerizekalıdır.

Bu kişilerin başka takımdan olmadığı ne malum? Bu tip tepkileri gereksiz bulmuşumdur. Oyunculara da kulübün bu konuda destek olması, bu tarz durumlara karşı mental olarak hazır etmesi gerek. Sonuçta milyarlarca insanın olduğu bir dünyada sosyal medya bu kadar fütursuz kullanılırken milyonlarca bunun gibi olay yaşanabilir, yaşanıyor da.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözleşme biran önce uzatılmalı korkuyorum bu adamın gitmesinden

Dünyanın her tarafında aptal insanlar var ve emin olun sandığımızdan çok daha fazlası var. DM ve mentionları kapatırsın görmezden gelirsin bir nebze çok dert ediyorsan. Başka çare yok. Kim hakaret ettiyse abv it oğulları

6222 deyip deyip duruyorlar gidin o küfür edenlerden 3-5 tanesini medyada afişe ede ede sağlam bi ceza giydirin bakalım daha 1 kişi “salak” demeye bile cesaret edebiliyor mu.

Dünyanın her tarafında aptal insanlar var ve emin olun sandığımızdan çok daha fazlası var. DM ve mentionları kapatırsın görmezden gelirsin bir nebze çok dert ediyorsan. Başka çare yok. Kim hakaret ettiyse abv it oğulları
Bu breziller bi acayip oluyor yav. Hem duygusallar hem gösteriş meraklısılılar bi acayip yani. Ama mesela melodan böyle bi şikayet gördüğümüzü hatırlamıom genelde o kudurtuyordu milleti :)

Bu adama küfür edenlerin kesinlikle G.saraylı olduğunu düşünmüyorum.
Takımın en değerli oyuncusuna bir maç kötü oynadı diye küfür edilmez ama bilin bakalım fırsattan istifade bunu kim yapar?
Yine organize ama amatör bir kötülükle karşı karşıyayız. Serefsizler boş durmuyor.

Küfür edenler de fake hesaplar sanırım. Ulan kapat sen de sadece tanıdıklarına aç dmni yorumunu. Sana herkes küfür edebilir, kaç yıldır bursasın marcao öğrenemedin mi bizim milleti yav.

Bu adama küfür edenlerin kesinlikle G.saraylı olduğunu düşünmüyorum.
Takımın en değerli oyuncusuna bir maç kötü oynadı diye küfür edilmez ama bilin bakalım fırsattan istifade bunu kim yapar?
Yine organize ama amatör bir kötülükle karşı karşıyayız. Serefsizler boş durmuyor.
Bunu kendisine anlatip ve daha dikkatli kullanmasi ögretilmeli Instagram.

Geri
Üst Alt