- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Aptal sürüsü
başka bir şey değil
kuş olmasın küfredenler
başka bir şey değil
kuş olmasın küfredenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu instagramın twitterın çıktığı güne lanet ediyorum. Ne zaman bunlar çıktı dünya daha da bok bir yer olmaya başladıGerizekalı seyirci topluluğu ne diye küfür ediyonuz lan milletin anasına karısına?
Karşısına geçse tir tir titreyecek herifler 30 liralık klavyelerinde ana avrat küfür ediyor. Sanal alem inanılmaz
evt, marcaoya da kuş resmi at bakalım rtsh.
Aynen öyle. Yahu hele bazı tipleri biliyoruz çevremizden götüne don alacak paraları yok instagramına bir girsen milyoner sanırsınBu instagramın twitterın çıktığı güne lanet ediyorum. Ne zaman bunlar çıktı dünya daha da bok bir yer olmaya başladı

Ailesine veya kendisine sosyal medyada küfreden herkes gerizekalıdır.
Bu breziller bi acayip oluyor yav. Hem duygusallar hem gösteriş meraklısılılar bi acayip yani. Ama mesela melodan böyle bi şikayet gördüğümüzü hatırlamıom genelde o kudurtuyordu milletiDünyanın her tarafında aptal insanlar var ve emin olun sandığımızdan çok daha fazlası var. DM ve mentionları kapatırsın görmezden gelirsin bir nebze çok dert ediyorsan. Başka çare yok. Kim hakaret ettiyse abv it oğulları
Bunlari rakip takim taraftarida yapmis Olabilir fake accountlarla, herseyi beklenir bunlardan.
Bunu kendisine anlatip ve daha dikkatli kullanmasi ögretilmeli Instagram.Bu adama küfür edenlerin kesinlikle G.saraylı olduğunu düşünmüyorum.
Takımın en değerli oyuncusuna bir maç kötü oynadı diye küfür edilmez ama bilin bakalım fırsattan istifade bunu kim yapar?
Yine organize ama amatör bir kötülükle karşı karşıyayız. Serefsizler boş durmuyor.