- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Hava toplarinda xok iyi dedigimiz Luyindama da max 2-3 tane atti kafayla.Evet 2.5 senede ilk defa kafa vurmuştu kornerde![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hava toplarinda xok iyi dedigimiz Luyindama da max 2-3 tane atti kafayla.Evet 2.5 senede ilk defa kafa vurmuştu kornerde![]()
2 yaş fark var da 2 senedir bizde oynuyor marçao ama şu an iyi yaptıklarını hep yapıyordu yav önceden kötü yaptığı şu an çok iyi yaptığı ne varkiVar renttas
rakiplerinde tisserand lemos e.roco wellinton falan var yawligin üstünde bir stoper ama değil mi ?
Hava topunda sorunları var ama gelişti ilk günden geldiğinden beri. Su kupa maçında malliklari olmasa uzun süredir hatada yapmiyorduArkadaşlar sevdiğiniz adamı abartı övüp sevmediğinizi abartı yerdiğiniz sürece hiç bir şey tartışamayız burada.
Marcao abarttığınız kadar iyi bir stoper değil, gerçek olan bu.
Avrupa'da Ozan Kabak kadar bile iş yapmadı. Çocuk kariyerinin ilk maçlarına çıkmıştı bir de hem de daha kötü savunmayla.
Gömülecek kadar les bi stoper de degil.Arkadaşlar sevdiğiniz adamı abartı övüp sevmediğinizi abartı yerdiğiniz sürece hiç bir şey tartışamayız burada.
Marcao abarttığınız kadar iyi bir stoper değil, gerçek olan bu.
Avrupa'da Ozan Kabak kadar bile iş yapmadı. Çocuk kariyerinin ilk maçlarına çıkmıştı bir de hem de daha kötü savunmayla.
serdar aziz ?rakiplerinde tisserand lemos e.roco wellinton falan var yaw
bu soruyu duymamıs olayım
maldiv ayarında bir stoperserdar aziz ?
herif en azından kafa vuruyor yaw ben marcaonun kornerde kafa vurduguna cidden denk gelmedim çok fazlaHava toplarinda xok iyi dedigimiz Luyindama da max 2-3 tane atti kafayla.
Ona bir şey demedim renkdaş ama yaş farkı var gibi sanki2 yaş fark var da 2 senedir bizde oynuyor marçao ama şu an iyi yaptıklarını hep yapıyordu yav önceden kötü yaptığı şu an çok iyi yaptığı ne varki
Son Alanya maçında da yaptı, hata yapılır mesele o değil.Hava topunda sorunları var ama gelişti ilk günden geldiğinden beri. Su kupa maçında malliklari olmasa uzun süredir hatada yapmiyordu
Abartı gömen kim, nerede abartı gömmüş?Gömülecek kadar les bi stoper de degil.
Son ~ 5 sayfayi terkar okumani tavsiye ederimSon Alanya maçında da yaptı, hata yapılır mesele o değil.Abartı gömen kim, nerede abartı gömmüş?
Luyindama en az 38 var diyosun yani renktaş?Ona bir şey demedim renkdaş ama yaş farkı var gibi sanki![]()
Yok artık yav okadarda degilBence Marcao Avrupa’a transfer yaparsa herkesin kafasındaki soru işareti ancak öyle çözülecek gibi eti ne budu ne belli olur gibi benim fikrim kariyerini influencer ya da youtuber olarak devam ettireceği yönünde
Yeani minimumLuyindama en az 38 var diyosun yani renktaş?
azınlık olmaktan bıktım modumMarcao'cular seri like atsin sayimizi belli edelim
Valla okuyorum zaten konu benim maaş konusundaki yorumumdan sonra başladı, senin Belhanda'ya iyi oynasa da yaptığın şeydir gömmenin tanımı, o seviyede hiç bir şey yok.Son ~ 5 sayfayi terkar okumani tavsiye ederim
ben arkandayimazınlık olmaktan bıktım modum