#45 Marcão

Arkadaşlar sevdiğiniz adamı abartı övüp sevmediğinizi abartı yerdiğiniz sürece hiç bir şey tartışamayız burada.

Marcao abarttığınız kadar iyi bir stoper değil, gerçek olan bu.

Avrupa'da Ozan Kabak kadar bile iş yapmadı. Çocuk kariyerinin ilk maçlarına çıkmıştı bir de hem de daha kötü savunmayla.
Hava topunda sorunları var ama gelişti ilk günden geldiğinden beri. Su kupa maçında malliklari olmasa uzun süredir hatada yapmiyordu

Arkadaşlar sevdiğiniz adamı abartı övüp sevmediğinizi abartı yerdiğiniz sürece hiç bir şey tartışamayız burada.

Marcao abarttığınız kadar iyi bir stoper değil, gerçek olan bu.

Avrupa'da Ozan Kabak kadar bile iş yapmadı. Çocuk kariyerinin ilk maçlarına çıkmıştı bir de hem de daha kötü savunmayla.
Gömülecek kadar les bi stoper de degil.

Marcao sadece Benfica ile istanbul’da oynadigimiz macta ve Rangers macinda iyi degildi. Benfica ile deplasmanda oynanan macta takimin en iyilerinden biriydi, CL’de bir tek Marcao ezilmedi, butun takim CL’de ezildi.

Bence Marcao Avrupa’a transfer yaparsa herkesin kafasındaki soru işareti ancak öyle çözülecek gibi eti ne budu ne belli olur gibi benim fikrim kariyerini influencer ya da youtuber olarak devam ettireceği yönünde

Son ~ 5 sayfayi terkar okumani tavsiye ederim
Valla okuyorum zaten konu benim maaş konusundaki yorumumdan sonra başladı, senin Belhanda'ya iyi oynasa da yaptığın şeydir gömmenin tanımı, o seviyede hiç bir şey yok.

Değerli yönleri olmasa üzerine bu kadar konuşulmaz bile Marcao'nun.

Geri
Üst Alt