- 18 Mayıs 2011
- 52.980
- 56.852
- 4.613
HayırHak vermeye başladın mı bana Marcao konusunda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HayırHak vermeye başladın mı bana Marcao konusunda?
Eyvallah kardeşim benim
Ne hayallerim vardi şu maçtan sonra yaw. Şu performansini cidden unutamiyorum. Yazik 2 senede ne degisti ne gelisti desen elle tutulur birsey yok
Ne hayallerim vardi şu maçtan sonra yaw. Şu performansini cidden unutamiyorum. Yazik 2 senede ne degisti ne gelisti desen elle tutulur birsey yok
Mümkünati yok gecemezdi boss uLuyindama olsaydı belki 2. golüde yemeyecektik o pozisyonda geçirmezdi adamı off off.
Defansta ayağı bu kadar iyi olup hücuma çıkarken inanılmaz çuvallaması çok ilginçŞu topla ileri çıkıp saçma pas tercihleri yapmaya da son vermeli, çok tutuyor topu ayağında. Pasörlüğü iyi olsa da oyun vizyonu dar.
Bence ilk golde Donk yerine Luyindama olsaydı o pozisyonda penaltı çıkma ihtimali yok o hava topu 100 defa gelsin 100 tanesinde de Luyindama o topu uzaklaştırırdı Donk'un ıska geçtiği top şaka gibi 1.95 boyu olan adamın alamadığı hava topuna bakLuyindama olsaydı belki 2. golüde yemeyecektik o pozisyonda geçirmezdi adamı off off.
Öyle bir teklif gelse anında satılırdı. O paraya takımda satılmayacak bir oyuncu var sadece. Roma 9-12 arası teklif etmiş diyorlardı. Tavan teklif o galibaoyuncular bir maçda çöp bir maçda yıldız yapılıyor.
Marcaoya 20 milyon teklif gelmesi o parayı hakkettiğini göstermez.Seri gibi çöpede 30 verdiler.
marcaoya 15,20 civarı para vereceklerini hiç düşünmüyorum.
ayak içi verdiği paslar dışında iyi bir özelliğini göremiyorum.Bunu en başından beri söylüyorum.Bize geldiğinden beri yaptığı hatalar çok fazla. üst düzey olacak stoperlerde hata yapar ama bu kadar fazla yapmaz.Bende yetenekleri doğrultusunda yaptığı hataların çok normal olduğunu düşünüyorum.
Aynen. Sosyal medyanın gazına gelip burda yorum yapılıyor. Çalım yemiş çalımı da ters kademeye girip yedi. Donk un boşlugunu doldurmak için oradaydı. Sene başından beri bu kadar puan topladiysak savunma performansımız son yılların en iyisi olması nedeniyle. Bu savunmanın da en istikrarlı adamı Marcao. Gidip Twitter da fbjk lilerin semazen Marcao capslerini görüp algıya kapılıp burda saçmalamayın. Marcao ile ilgili çok olumsuz konusmuslugum vardır geçen sene. Ama bu yıl mükemmele yakın oynuyor.Oyuncu çalım yer normaldir maçın kaybedilmesi buna bağlanamaz. Alanya, Paşa maçlarında en yakın örnek süper oynadı. Hata olacak ki gol olsun. Hatayı yanlış yerde aramamalıyız hata en başta Terim'de ve yaptığı hamlelerde.